bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 951XL CN048AE geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 951XL CN048AE inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je de meest populaire winkels voor spotgoedkope cartridges. De HP 951XL CN048AE met kleurcode geel (yellow) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Velerlei shops als bijv. printerinktshop.nl of printershop verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€25,00
Huismerk verkoopprijs€12,50
MerkHP
SoortHP 951XL CN048AE
SeriecodeCN048AE
Kleurgeel
Volume (ml)17 milliliter
Intensiteit1.500 prints
EAN0886111748945

Goedkoopste HP 951XL CN048AE inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de CN048AE cartridge is 17 milliliter. De intensiteit is 1.500 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store & Handyman.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij bedrijven zoals Go4inkt & Printabout.nl.
 • Originele CN048AE inktcartridges haal je in huis vanaf €25,00.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. printen in concept) en probeer lettertypes zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar erkende webshops waar je de beste CN048AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 951XL CN048AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model gele inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €27,50. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €25,00. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €12,50. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 951XL CN048AE originele inkt€25,00
HP 951XL CN048AE multipack (merkcartridge)€50,00
HP 951XL CN048AE huismerk inkt * €12,50
HP 951XL CN048AE huismerk duopack * €25,00
Tabel met prijzen voor de CN048AE cartridge (yellow) in februari 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 951XL CN048AE inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: ga naar een online inktshop. Zij hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en faciliteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
hp-951xl-cn048ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele CN048AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 951XL CN048AE originele gele inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met lastige foutcodes. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €25,00).

HP 951XL CN048AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het CN048AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 951XL CN048AE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met alledaagse afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste cartridges even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende cartridge en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Gangbare afdrukproblemen met betrekking tot HP 951XL CN048AE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een HP 951XL CN048AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 951XL CN048AE met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €20,66 excl. de btw (€25,00 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking wenst moet je denken aan €50,00. Met een huismerk cartridge met de code CN048AE kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €12,50) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het plakkertje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 951XL CN048AE huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk CN048AE alternatief gebruiken is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De verkoopprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen of foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken zelfstandig herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 951XL CN048AE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Voorts injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kan je het patroon met elkaar verbinden. Achteraf probeer je of de budget HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie