bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 82 CH568A geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 82 CH568A inktcartridge? Op deze pagina tref je de meest populaire aanbieders voor extra goedkope cartridges. Het patroon HP 82 CH568A met kleuromschrijving geel (yellow) is relevant voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van HP. Flink wat printwinkels zoals Totaalinkt.shop of printershop leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€29,50
Huismerk tarief€14,75
FabrikantHP
ProductHP 82 CH568A
SeriecodeCH568A
Kleurcodegeel
Volume (ml)28 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0884420395652

Goedkoopste HP 82 CH568A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CH568A cartridge is 28 milliliter. Het printvermogen is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink of Staples zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven advies / service. In de regel beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via shops zoals Sneltoner.nl of Staples.
 • Originele CH568A inktcartridges kosten je ongeveer €29,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, test de diverse eco-printinstellingen (alsmilieuvriendelijk) en probeer lettertypes zoals Courier of Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar betrouwbare winkels waar je moeiteloos CH568A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 82 CH568A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit type gele inktcartridge kent een vanafprijs van €32,45. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €29,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €14,75. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 82 CH568A originele inkt€29,50
HP 82 CH568A multipack (merkcartridge)€59,00
HP 82 CH568A huismerk inkt * €14,75
HP 82 CH568A huismerk duopack * €29,50
Tabel met prijzen voor de CH568A cartridge (yellow) in juli 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 82 CH568A inkt bestellen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij computerzaken. Advies van de specialist: ga naar een online inktspeciaalzaak. Zij hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en hanteren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Blokker, Amazon, Ebay, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktaanbieders als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-82-ch568a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele CH568A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 82 CH568A originele gele inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke storing en meldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €29,50).

HP 82 CH568A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het CH568A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • HP 82 CH568A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutcodes.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder check je de meest gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het plakkertje verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene issues bij de HP 82 CH568A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de HP 82 CH568A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 82 CH568A met kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €24,38 excl. btw (dus €29,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €59,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode CH568A dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €14,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het plakkertje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 82 CH568A huismerk alternatief interessant?
Het huismerk CH568A alternatief nemen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper dan originele producten. De kostprijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Zulke storingen kan je vaak snel herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 82 CH568A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Nu spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend mag je alles in elkaar klikken. Nadien controleer je of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie