bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 91 C9469A geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 91 C9469A inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je de meest bekende aanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon HP 91 C9469A met de kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan “echte” cartridges van HP. Meerdere inktwebshops als o.a. Vikingdirect.nl of bol.com bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€262,50
Huismerk prijs€131,25
FabrikantHP
SoortHP 91 C9469A
ArtikelcodeC9469A
Kleur omschrijvinggeel
Hoeveelheid (ml)775 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code0882780987234

Goedkoopste HP 91 C9469A inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de C9469A cartridge is 775 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Easy-ink & Goedkoopprinten.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via verkopers zoals inktcartridge store en Handyman.nl.
 • Originele C9469A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €262,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan lage- of gemiddelde kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ecofont en Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar goede aanbieders waar je probleemloos en snel C9469A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 91 C9469A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €288,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €262,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €131,25. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 91 C9469A originele inkt€262,50
HP 91 C9469A multipack (merkcartridge)€525,00
HP 91 C9469A huismerk inkt * €131,25
HP 91 C9469A huismerk duopack * €262,50
Overzicht met prijzen van de C9469A cartridge (yellow) in februari 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Vandaag nog HP 91 C9469A inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij winkeliers. Kooptip: shop bij een internet printshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en hebben bovendien een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Primera, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Fonq, Amazon, Ebay, Blokker, Bol.com, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwebwinkels als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-91-c9469a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C9469A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 91 C9469A originele gele inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende foutcodes. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €262,50).

HP 91 C9469A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het C9469A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 91 C9469A geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht vind je gangbare inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het plakkertje hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Loop de geplaatste cartridges even na en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende printproblemen m.b.t. HP 91 C9469A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de HP 91 C9469A inktcartridge ?
De prijs van een HP 91 C9469A met de kleur geel (yellow) cartridge is ongeveer €216,94 excl. btw (wat neerkomt op €262,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking wenst moet je denken aan €525,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer C9469A betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €131,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het HP 91 C9469A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk C9469A alternatief selecteren is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper dan originele merkinkt. Het tarief is voordeliger en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes en printerstoringen. Deze kan je normaliter zelf oplossen.

Tegen lage kosten de HP 91 C9469A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Dan mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste achterhaal je of de nieuwe HP inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie