bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 88 C9388AE geel / yellow cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 88 C9388AE inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met toonaangevende inktaanbieders voor betaalbare cartridges. Het patroon HP 88 C9388AE met kleur geel (yellow) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van HP. Diverse winkels zoals bijvoorbeeld Staples en coolblue.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€17,50
Huismerk tarieven€8,75
LeverancierHP
SoortHP 88 C9388AE
SeriecodeC9388AE
Officiële kleurgeel
Inhoud (ml)9 milliliter
Printomvang620 prints
EAN-code0882780155138

Goedkoopste HP 88 C9388AE inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de C9388AE cartridge is 9 milliliter. De capaciteit is 620 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het financieel interessanter dan in de winkel. Inktwereld.nl of printerinktshop.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Meestal voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij webwinkels als printershop en Alleeninkt.nl.
 • Originele C9388AE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €17,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. draft mode) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je toonaangevende winkels waar je moeiteloos C9388AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 88 C9388AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model gele inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €19,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €17,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €8,75. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 88 C9388AE originele inkt€17,50
HP 88 C9388AE multipack (merkcartridge)€35,00
HP 88 C9388AE huismerk inkt * €8,75
HP 88 C9388AE huismerk duopack * €17,50
Tabel met prijzen voor de C9388AE cartridge (yellow) in februari 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 88 C9388AE inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Kooptip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops hebben betrouwbare service, een grote voorraad en leveren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Grote platformen als Amazon, Coolblue, Blokker, Wehkamp, Ebay, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste acties en kortingen.
hp-88-c9388ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C9388AE inkt van HP kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 88 C9388AE originele gele inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt storende foutmeldingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €17,50).

HP 88 C9388AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het C9388AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • HP 88 C9388AE geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de geel inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht check je veel voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het lipje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
De inktcartridge lekt.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare inktproblemen aangaande HP 88 C9388AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 88 C9388AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 88 C9388AE met kleur geel (yellow) cartridge is ongeveer €14,46 excl. de btw (wat neerkomt op €17,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €35,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code C9388AE ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €8,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het beschermkapje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 88 C9388AE huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk C9388AE alternatief proberen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je veelal simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 88 C9388AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Als laatste mag je het product met elkaar verbinden. Ter controle probeer je of de nagevulde HP inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie