bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 90 C5064A geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 90 C5064A inktcartridge? Op deze pagina vind je toonaangevende printshops voor extra voordelige cartridges. Artikel HP 90 C5064A met kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Steeds meer inktaanbieders als bijv. inktknaller.nl of 112supplies hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€162,50
Huismerk prijzen€81,25
MerkHP
SoortHP 90 C5064A
ArtikelcodeC5064A
Kleurengeel
Inhoud (ml)225 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code0829160222653

Goedkoopste HP 90 C5064A inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de C5064A cartridge is 225 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. replacedirect & Vikingdirect.nl zijn suggesties voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en geven advies / service. Meestal hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij winkels zoals coolblue.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C5064A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €162,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a lage kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste inktaanbieders waar je probleemloos en snel C5064A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 90 C5064A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €178,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €162,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €81,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 90 C5064A originele inkt€162,50
HP 90 C5064A multipack (merkcartridge)€325,00
HP 90 C5064A huismerk inkt * €81,25
HP 90 C5064A huismerk duopack * €162,50
Tabel met prijzen voor de C5064A cartridge (yellow) in februari 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Snel HP 90 C5064A inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via online winkels als bij boekenwinkels. Onze tip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren vaak een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Amazon, Blokker, Ebay, Coolblue, Wehkamp, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
hp-90-c5064a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C5064A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 90 C5064A originele gele inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutcodes. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €162,50).

HP 90 C5064A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C5064A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 90 C5064A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel bekijk je de meest voorkomende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het dopje / plastic hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je cartridges goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende inktcartridges.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante issues bij de HP 90 C5064A inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 90 C5064A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 90 C5064A met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is om en nabij de €134,30 excl. btw (dat betekent €162,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking prefereert kost het ongeveer €325,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer C5064A betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €81,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 90 C5064A huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C5064A alternatief nemen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De aanbiedingsprijs is lager en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter snel herstellen.

Kan ik de HP 90 C5064A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Daarvoor kies je voor een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Nu spuit je de gele inkt in het reservoir. Daaropvolgend kan je het product in elkaar klikken. Aansluitend probeer je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie