bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 82 C4913A geel / yellow cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 82 C4913A inktcartridge? Op deze website vind je de beste inktwebshops voor verrassend goedkope cartridges. Artikel HP 82 C4913A met kleuromschrijving geel (yellow) is ideaal voor prachtige kleurrijke printjes. Je kunt kiezen uit originele patronen van HP. Meer en meer inktaanbieders als o.a. Goedkoopprinten.nl en Officesavers verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€45,50
Huismerk prijzen€22,75
MerkHP
TypeHP 82 C4913A
ProductcodeC4913A
Officiële kleurgeel
Inhoud (ml)69 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer0725184272721

Goedkoopste HP 82 C4913A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C4913A cartridge is 69 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel voordelige dan in de winkel. Go4inkt & Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij webshops als Go4inkt en Totaalinkt.shop .
 • Originele C4913A inktcartridges haal je in huis vanaf €45,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (o.a snelle modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont & Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar de meest bekende printshops waar je goedkope C4913A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 82 C4913A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit type gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €50,05. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €45,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €22,75. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 82 C4913A originele inkt€45,50
HP 82 C4913A multipack (merkcartridge)€91,00
HP 82 C4913A huismerk inkt * €22,75
HP 82 C4913A huismerk duopack * €45,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C4913A cartridge (yellow) in juli 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Vandaag nog HP 82 C4913A inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als in de winkel in de buurt. Onze tip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken meestal een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Expert, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Fonq, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Amazon, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-82-c4913a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C4913A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 82 C4913A originele gele inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je voorkomt hinderlijke foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €45,50).

HP 82 C4913A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het C4913A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 82 C4913A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze geel inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht tref je de meest gangbare printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Onderzoek of je de beschermingstape weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene problemen met betrekking tot HP 82 C4913A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een HP 82 C4913A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 82 C4913A bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €37,60 excl. de btw (dat maakt €45,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack neemt liggen de kosten op zo’n €91,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer C4913A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €22,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het plakkertje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 82 C4913A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C4913A alternatief nemen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is lager en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de HP 82 C4913A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling bestel je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kun je alles weer opnieuw vastklikken. Achteraf check je of de gekloonde HP inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie