bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 912 3YL79AE geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 912 3YL79AE inktcartridge? Op deze webpagina vind je de beste winkels voor goedkope cartridges. Artikel HP 912 3YL79AE met de kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor al jouw kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van HP. Een groeiend aantal leveranciers als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & Officesavers verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€9,50
Huismerk tarieven€4,75
LeverancierHP
ModelHP 912 3YL79AE
Serienummer3YL79AE
Officiële kleurgeel
Hoeveelheid (ml)2,93 milliliter
Printvermogen315 prints
EAN0192545866781

Goedkoopste HP 912 3YL79AE inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de 3YL79AE cartridge is 2,93 milliliter. De effectiviteit is 315 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is stukken voordeliger dan in een lokale shop. Coolblue.nl en Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij verkooppunten zoals 112supplies & Office Centre.
 • Originele 3YL79AE inktcartridges kosten je ongeveer €9,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Calibri.
 • Via onze vergelijker vergelijk je erkende verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig 3YL79AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 912 3YL79AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €10,45. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €9,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €4,75. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 912 3YL79AE originele inkt€9,50
HP 912 3YL79AE multipack (merkcartridge)€19,00
HP 912 3YL79AE huismerk inkt * €4,75
HP 912 3YL79AE huismerk duopack * €9,50
Prijsoverzicht van de 3YL79AE cartridge (yellow) in februari 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 912 3YL79AE inkt bestellen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij de online printshops als in de retail. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en leveren doorgaans een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Primera, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Ebay, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Coolblue, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwinkels als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
hp-912-3yl79ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 3YL79AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 912 3YL79AE originele gele inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges zijn afkomstig van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen lastige foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €9,50).

HP 912 3YL79AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derden. Het 3YL79AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 912 3YL79AE geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit in vergelijking met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen en foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel vind je veel voorkomende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het stukje tape los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De inktcartridge lekt.Zet de printer meteen stil, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende inktproblemen met betrekking tot HP 912 3YL79AE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP 912 3YL79AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 912 3YL79AE met de kleur geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €7,85 excl. btw (€9,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €19,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer 3YL79AE ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €4,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het plakkertje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 912 3YL79AE huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 3YL79AE alternatief inkopen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan originele producten. De prijs is goedkoper en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit kan je veelal zelfstandig oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 912 3YL79AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Verder kun jij het artikel met elkaar verbinden. Tenslotte check je of de vernieuwde HP inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie