bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 963 3JA25AE geel / yellow cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 963 3JA25AE inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de populairste verkooppunten voor betaalbare cartridges. Het product HP 963 3JA25AE met de kleur geel (yellow) is ideaal voor al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van HP. Veel printshops zoals inktknaller.nl of Officesavers verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€19,50
Huismerk tarief€9,75
MerkHP
ModelHP 963 3JA25AE
Artikelnummer3JA25AE
Kleurengeel
Inhoud (ml)10,7 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer0192545866422

Goedkoopste HP 963 3JA25AE inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de 3JA25AE cartridge is 10,7 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies en Alleeninkt.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Dikwijls bieden ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij verkopers zoals replacedirect of Totaalinkt.shop .
 • Originele 3JA25AE inktcartridges haal je in huis vanaf €19,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar geschikte inktaanbieders waar je goedkope 3JA25AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 963 3JA25AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort gele inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €21,45. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €19,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €9,75. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 963 3JA25AE originele inkt€19,50
HP 963 3JA25AE multipack (merkcartridge)€39,00
HP 963 3JA25AE huismerk inkt * €9,75
HP 963 3JA25AE huismerk duopack * €19,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 3JA25AE cartridge (yellow) in februari 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Direkt HP 963 3JA25AE inkt kopen? Dit type cartridge of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben betrouwbare service, een grote voorraad en bieden bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Albert Heijn, Handyman, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote platformen als Wehkamp, Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
hp-963-3ja25ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 3JA25AE inkt van HP bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 963 3JA25AE originele gele inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen lastige foutcodes. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €19,50).

HP 963 3JA25AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 3JA25AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 963 3JA25AE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storingen en foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de geel inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder zie je de meest gangbare issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Achterhaal of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Relevante inktproblemen bij de HP 963 3JA25AE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de HP 963 3JA25AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 963 3JA25AE met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €16,12 excl. de btw (dus €19,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €39,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 3JA25AE ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €9,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het lipje verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 963 3JA25AE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 3JA25AE alternatief inkopen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. Het tarief is voordeliger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 963 3JA25AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kun jij het artikel in elkaar klikken. Nadien check je of de vernieuwde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie