bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 730 P2V70A geel / yellow cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 730 P2V70A inktcartridge? Op deze website bekijk je toonaangevende inktaanbieders voor betaalbare cartridges. Deze HP 730 P2V70A bedoeld voor de kleur geel (yellow) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van HP. Verschillende inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Staples of printershop leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€142,50
Huismerk tarief€71,25
FabrikantHP
ModelHP 730 P2V70A
ArtikelcodeP2V70A
Officiële kleurgeel
Hoeveelheid (ml)300 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0190781771289

Goedkoopste HP 730 P2V70A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de P2V70A cartridge is 300 milliliter. De capaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. printershop & inktknaller.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hebben zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via bedrijven als Easy-ink & Staples.
 • Originele P2V70A inktcartridges koop je online vanaf €142,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a snel printen) of overweeg een lettertype als Ecofont & Brush Script.
 • Via onze vergelijker vind je goede verkopers waar je goedkope P2V70A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 730 P2V70A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type gele inktcartridge kost in de winkel al snel €156,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de cartridges al voor €142,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €71,25. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 730 P2V70A originele inkt€142,50
HP 730 P2V70A multipack (merkcartridge)€285,00
HP 730 P2V70A huismerk inkt * €71,25
HP 730 P2V70A huismerk duopack * €142,50
Geschatte prijzen van de P2V70A cartridge (yellow) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 730 P2V70A inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en hebben normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Amazon, Ebay, Coolblue, Bol.com, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktspecialisten als 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
hp-730-p2v70a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele P2V70A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 730 P2V70A originele gele inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt vervelende foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van originele merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €142,50).

HP 730 P2V70A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het P2V70A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • HP 730 P2V70A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht zie je algemene cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer nog eens of je het beschermkapje verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Stop het printen meteen, haal alle cartridge uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Meest gezochte cartridge problemen met betrekking tot HP 730 P2V70A inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 730 P2V70A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 730 P2V70A bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is gemiddeld zo’n €117,77 excl. de btw (dat maakt €142,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack kiest kost het ongeveer €285,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer P2V70A dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is interessanter (+/- €71,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 730 P2V70A huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk P2V70A alternatief selecteren is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dit kan je veelal eenvoudig herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 730 P2V70A inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei werk je met een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens injecteer je de gele inkt in het reservoir. Dan mag je het product in elkaar zetten. Ter controle achterhaal je of de nagevulde HP inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie