bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 991A M0J82AE geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 991A M0J82AE inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je de beste printshops voor voordelige cartridges. Het patroon HP 991A M0J82AE met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Populair zijn de echte merkartikelen van HP. Veel webshops als Alleeninkt.nl & printershop bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€147,50
Huismerk verkoopprijs€73,75
FabrikantHP
ProductHP 991A M0J82AE
ArtikelcodeM0J82AE
Kleurgeel
Volume (ml)91 milliliter
Printomvang8.000 prints
EAN0190780843598

Goedkoopste HP 991A M0J82AE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de M0J82AE cartridge is 91 milliliter. De printomvang is 8.000 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl & Paradigit zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls beschikken ze over een prima huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via winkels als replacedirect en inktknaller.nl.
 • Originele M0J82AE inktcartridges haal je in huis vanaf €147,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan conceptmodus) en probeer lettertypes zoals Courier en Brush Script.
 • Via ons platform check je de meest populaire aanbieders waar je voordelig en snel M0J82AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 991A M0J82AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze gele inktcartridge kent een vanafprijs van €162,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €147,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €73,75. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 991A M0J82AE originele inkt€147,50
HP 991A M0J82AE multipack (merkcartridge)€295,00
HP 991A M0J82AE huismerk inkt * €73,75
HP 991A M0J82AE huismerk duopack * €147,50
Tabel met de geschatte prijzen van de M0J82AE cartridge (yellow) in juli 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP 991A M0J82AE inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerzaken. Advies van de specialist: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en hanteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Action, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Blokker, Fonq, Amazon, Bol.com, Ebay, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwebshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-991a-m0j82ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele M0J82AE inkt van HP bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 991A M0J82AE originele gele inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges worden gefabriceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €147,50).

HP 991A M0J82AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derden. Het M0J82AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 991A M0J82AE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met storingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de geel inkt van HP verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bekijk je de meest bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Loop nog eens na of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Loop de geplaatste cartridges even na en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer uit, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende afdrukproblemen met betrekking tot HP 991A M0J82AE inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een HP 991A M0J82AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 991A M0J82AE met de kleur geel (yellow) cartridge is standaard zo’n €121,90 excl. btw (dus €147,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €295,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code M0J82AE kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €73,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het HP 991A M0J82AE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk M0J82AE alternatief proberen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De prijs is voordeliger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 991A M0J82AE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Nu spuit je de gele inkt in het reservoir. Daarna mag je alles in elkaar klikken. Nadien controleer je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie