bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 81 C4933A geel / yellow cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 81 C4933A inktcartridge? Op deze website vergelijk je toonaangevende aanbieders voor extra voordelige cartridges. De HP 81 C4933A met kleurcode geel (yellow) is geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Populair zijn de originele patronen van HP. Meer en meer printshops als bijv. printerinktshop.nl & coolblue.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€229,50
Huismerk prijs€114,75
LeverancierHP
ArtikelHP 81 C4933A
ArtikelcodeC4933A
Kleurengeel
Inhoud (ml)680 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN0025184252595

Goedkoopste HP 81 C4933A inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de C4933A cartridge is 680 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het financieel interessanter dan in de winkel. Coolblue.nl en Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via bedrijven als 112supplies of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C4933A inktcartridges kosten je ongeveer €229,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar betrouwbare verkooppunten waar je de beste C4933A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 81 C4933A geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model gele inktcartridge heeft een prijs van zo’n €252,45. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €229,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €114,75. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 81 C4933A originele inkt€229,50
HP 81 C4933A multipack (merkcartridge)€459,00
HP 81 C4933A huismerk inkt * €114,75
HP 81 C4933A huismerk duopack * €229,50
Overzicht met prijzen van de C4933A cartridge (yellow) in juli 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 81 C4933A inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekenwinkels. Onze tip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren tevens een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Handyman, Hema, Action, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Ebay, Amazon, Blokker, Coolblue, Bol.com, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-81-c4933a-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C4933A inkt van HP kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 81 C4933A originele gele inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je vermijdt lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €229,50).

HP 81 C4933A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het C4933A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 81 C4933A geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de geel inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel staan bekende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het plakkertje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle cartridges en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
Meest gezochte afdrukproblemen met de HP 81 C4933A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 81 C4933A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 81 C4933A bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is ongeveer €189,67 excl. de btw (dat betekent €229,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €459,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer C4933A betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €114,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe inktcartridge weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het kapje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 81 C4933A huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk C4933A alternatief kiezen is in de basis lucratief. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De prijs is voordeliger en deze cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 81 C4933A inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Om dat te doen bestel je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu plaats je de injectiespuit met gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kun je alles weer in elkaar zetten. Als check probeer je of de budget HP inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie