bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 935XL C2P26AE geel / yellow cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 935XL C2P26AE inktcartridge? Via onze vergelijker tref je de beste webshops voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel HP 935XL C2P26AE bedoeld voor de kleur geel (yellow) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Velerlei printwinkels als inktknaller.nl of printershop bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€17,50
Huismerk prijs€8,75
LeverancierHP
ModelHP 935XL C2P26AE
ArtikelcodeC2P26AE
Kleur beschrijvinggeel
Volume (ml)9,5 milliliter
Effectiviteit825 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste HP 935XL C2P26AE inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C2P26AE cartridge is 9,5 milliliter. De printcapaciteit is 825 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar financieel interessanter dan in de winkel. replacedirect of Inkt-bestellen.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij verkopers zoals 112supplies of Office Centre.
 • Originele C2P26AE inktcartridges koop je online vanaf €17,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. printen in concept) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Brush Script.
 • Via onze website check je toonaangevende aanbieders waar je probleemloos en snel C2P26AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 935XL C2P26AE geel / yellow vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke gele inktcartridge heeft een adviesprijs van €19,25. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €17,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €8,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 935XL C2P26AE originele inkt€17,50
HP 935XL C2P26AE multipack (merkcartridge)€35,00
HP 935XL C2P26AE huismerk inkt * €8,75
HP 935XL C2P26AE huismerk duopack * €17,50
Overzicht met prijzen van de C2P26AE cartridge (yellow) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 935XL C2P26AE inkt kopen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Belangrijk: shop bij een internet printshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en hebben normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Amazon, Fonq, Ebay, Bol.com, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-935xl-c2p26ae-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele C2P26AE inkt van HP bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 935XL C2P26AE originele gele inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt irritante foutcodes. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €17,50).

HP 935XL C2P26AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan klooninkt van derde fabrikanten. Het C2P26AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 935XL C2P26AE geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt dan merk-inkt.
 • De kwaliteit is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de geel inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel zie je bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een cartridges check uit en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
De printer lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende afdrukproblemen in relatie tot HP 935XL C2P26AE inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de HP 935XL C2P26AE inktcartridge ?
De prijs van een HP 935XL C2P26AE met kleuromschrijving geel (yellow) cartridge is gewoonlijk €14,46 excl. btw (dat maakt €17,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking bestelt moet je denken aan €35,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode C2P26AE ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €8,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 935XL C2P26AE huismerk alternatief slim?
Een huismerk C2P26AE alternatief inkopen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. Het tarief is voordeliger en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Zulke storingen kan je vaak zelfstandig oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 935XL C2P26AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Later kan je het patroon terugzetten in originele staat. Achteraf controleer je of de nieuwe HP inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie