bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 727 B3P24A grijs / grey cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 727 B3P24A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste printshops voor verrassend voordelige cartridges. De HP 727 B3P24A met kleurcode grijs (grey) is ideaal voor al jouw kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van HP. Meer en meer shops als o.a. Inktdiscount.nl en Inktwereld.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€70,50
Huismerk tarieven€35,25
FabrikantHP
ArtikelHP 727 B3P24A
SeriecodeB3P24A
Kleurcodegrijs
Inhoud (ml)130 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code0887111963796

Goedkoopste HP 727 B3P24A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de B3P24A cartridge is 130 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. Officesavers of Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Over het algemeen leveren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via bedrijven als bol.com of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele B3P24A inktcartridges kosten je ongeveer €70,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander printen in concept) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar bekende leveranciers waar je de beste B3P24A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 727 B3P24A grijs / grey vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort grijze inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €77,55. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €70,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €35,25. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 727 B3P24A originele inkt€70,50
HP 727 B3P24A multipack (merkcartridge)€141,00
HP 727 B3P24A huismerk inkt * €35,25
HP 727 B3P24A huismerk duopack * €70,50
Prijsindicatie van de prijs voor een B3P24A cartridge (grey) in juli 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Gemakkelijk HP 727 B3P24A inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Onze tip: kies voor een online inktshop. Deze leveranciers bieden top-service, de meeste voorraad en verkopen normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Ebay, Amazon, Bol.com, Blokker, Fonq, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
hp-727-b3p24a-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze B3P24A inkt van HP bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 727 B3P24A originele grijze inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je vermijdt irritante foutmeldingen of storingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €70,50).

HP 727 B3P24A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het B3P24A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 727 B3P24A grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de grijs inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest gangbare cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerken. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Zet de printer meteen stil, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende printproblemen in relatie tot HP 727 B3P24A inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 727 B3P24A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 727 B3P24A met de kleur grijs (grey) cartridge is gewoonlijk €58,26 excl. btw (dat is €70,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €141,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code B3P24A betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €35,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een HP 727 B3P24A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk B3P24A alternatief selecteren is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De winkelprijs is goedkoper en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelf herstellen.

Hoe werkt de HP 727 B3P24A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor bestel je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de grijze inkt in het inktpatroon. Daarna mag je alles in elkaar klikken. Achteraf probeer je of de budget HP inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie