bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 747 P2V86A grijs / grey cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 747 P2V86A inktcartridge? Op deze webpagina bieden wij erkende winkels voor goedkope cartridges. Artikel HP 747 P2V86A met kleurcode grijs (grey) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van HP. Meerdere printshops als bijv. Staples of Sneltoner.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€132,50
Huismerk verkoopprijs€66,25
LeverancierHP
ArtikelHP 747 P2V86A
SerienummerP2V86A
Kleurengrijs
Volume (ml)300 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN0191628213610

Goedkoopste HP 747 P2V86A inkt kopen december 2023

Het volume (ml) van de P2V86A cartridge is 300 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Coolblue.nl en Alleeninkt.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel beschikken ze over een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via webshops als Inktshop.nl of inktknaller.nl.
 • Originele P2V86A inktcartridges haal je in huis vanaf €132,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander snelle modus) en overweeg een lettertype als Century Gothic & Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de beste winkels waar je goedkoop en eenvoudig P2V86A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 747 P2V86A grijs / grey vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze grijze inktcartridge heeft een prijs van zo’n €145,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €132,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €66,25. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 747 P2V86A originele inkt€132,50
HP 747 P2V86A multipack (merkcartridge)€265,00
HP 747 P2V86A huismerk inkt * €66,25
HP 747 P2V86A huismerk duopack * €132,50
Prijslijst van de P2V86A cartridge (grey) in december 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Gemakkelijk HP 747 P2V86A inkt kopen? Deze cartridge of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als in de retail. Onze tip: bezoek een een online inktshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en verkopen doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Blokker, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Ebay, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktaanbieders als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-747-p2v86a-grijs-grey-inktcartridge

Originele grijze P2V86A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 747 P2V86A originele grijze inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van merkcartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €132,50).

HP 747 P2V86A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derden. Het P2V86A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 747 P2V86A grijs / grey huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) grijs inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder check je de meest gangbare issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Check of je het kapje verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Veel voorkomende inktproblemen met betrekking tot HP 747 P2V86A inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 747 P2V86A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 747 P2V86A met kleuromschrijving grijs (grey) cartridge is ongeveer €109,50 excl. de btw (dat maakt €132,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack kiest moet je denken aan €265,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code P2V86A kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €66,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een HP 747 P2V86A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk P2V86A alternatief proberen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan merkinkt. De verkoopprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter gemakkelijk verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 747 P2V86A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts injecteer je de grijze inkt in het reservoir. Daarna mag je het product opnieuw vastklikken. Ter controle bekijk je of de budget HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie