bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70 C9457A groen / green cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 70 C9457A inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de meest populaire printshops voor betaalbare cartridges. Het artikel HP 70 C9457A met de kleur groen (green) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Meer en meer inktaanbieders als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl & printershop verkopen ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€76,50
Huismerk tarieven€38,25
LeverancierHP
TypeHP 70 C9457A
SeriecodeC9457A
Officiële kleurgroen
Volume (ml)130 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer0882780528741

Goedkoopste HP 70 C9457A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C9457A cartridge is 130 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan in een lokale shop. Bol.com & Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de regel leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via leveranciers als Inktwereld.nl & Office Centre.
 • Originele C9457A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €76,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld eco-stand) en test het gebruik van lettertypes als Courier & Calibri.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de meest bekende aanbieders waar je zonder gedoe C9457A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 70 C9457A groen / green vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke groene inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €84,15. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €76,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €38,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 70 C9457A originele inkt€76,50
HP 70 C9457A multipack (merkcartridge)€153,00
HP 70 C9457A huismerk inkt * €38,25
HP 70 C9457A huismerk duopack * €76,50
Overzicht met prijzen van de C9457A cartridge (green) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Vandaag nog HP 70 C9457A inkt kopen? Dit cartridgetype (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen tevens een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Coolblue, Blokker, Fonq, Wehkamp, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-70-c9457a-groen-green-inktcartridge

Originele groene C9457A inkt van HP bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 70 C9457A originele groene inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €76,50).

HP 70 C9457A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het C9457A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 70 C9457A groen / green huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van storingen en foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de groen inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder check je gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het lipje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een cartridges check uit en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De inktcartridge lekt.Stop meteen met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante inktproblemen m.b.t. HP 70 C9457A inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de HP 70 C9457A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 70 C9457A bedoeld voor de kleur groen (green) cartridge is om en nabij de €63,22 excl. de btw (wat neerkomt op €76,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack wenst kost het ongeveer €153,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het serienummer C9457A kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €38,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop.

Is het HP 70 C9457A huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C9457A alternatief nemen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De verkoopprijs is lager en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de HP 70 C9457A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval bestel je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna spuit je de groene inkt in het inktpatroon. Daarna kan je het product terugzetten in originele staat. Tenslotte test je uit of de nagevulde HP inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie