bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 302 F6U65AE kleur / color cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 302 F6U65AE inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste inktshops voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel HP 302 F6U65AE met de kleur kleur (color) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van HP. Een groeiend aantal verkopers als bijvoorbeeld Office Centre en Sneltoner.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€16,75
Huismerk verkoopprijs€8,38
FabrikantHP
ArtikelHP 302 F6U65AE
ArtikelnummerF6U65AE
Kleurenkleur
Inhoud (ml)4 milliliter
Printcapaciteit165 prints
EAN0888793802991

Goedkoopste HP 302 F6U65AE inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de F6U65AE cartridge is 4 milliliter. De capaciteit is 165 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl en Printabout.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij winkels zoals replacedirect & Vikingdirect.nl.
 • Originele F6U65AE inktcartridges koop je online vanaf €16,75.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) & probeer lettertypes zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar de meest bekende verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier F6U65AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 302 F6U65AE kleur / color vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort meerkleurige inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €18,43. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €16,75. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €8,38. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 302 F6U65AE originele inkt€16,75
HP 302 F6U65AE multipack (merkcartridge)€33,50
HP 302 F6U65AE huismerk inkt * €8,38
HP 302 F6U65AE huismerk duopack * €16,75
Prijsoverzicht van de F6U65AE cartridge (color) in februari 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Direkt HP 302 F6U65AE inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en voeren meestal een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Bruna, Hema, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Bol.com, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-302-f6u65ae-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige F6U65AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 302 F6U65AE originele meerkleurige inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen of storingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €16,75).

HP 302 F6U65AE huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van derden. Het F6U65AE huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP 302 F6U65AE kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de kleur inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht staan de meest voorkomende problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Stop meteen met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende problemen met de HP 302 F6U65AE inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de HP 302 F6U65AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 302 F6U65AE met de kleur kleur (color) cartridge is gewoonlijk €13,84 excl. btw (dat is €16,75 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je ongeveer €33,50. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer F6U65AE kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €8,38) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 302 F6U65AE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk F6U65AE alternatief kiezen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De verkoopprijs is interessanter en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Deze kan je meestal gemakkelijk herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 302 F6U65AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden werk je met een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar zetten. Als afronding achterhaal je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie