bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 62 C2P06AE kleur / color cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 62 C2P06AE inktcartridge? Op deze website tref je de meest populaire inktshops voor betaalbare cartridges. Deze HP 62 C2P06AE bedoeld voor de kleur kleur (color) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van HP. Flink wat inktwebshops als bijv. Inkt-bestellen.nl of Go4inkt hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€20,50
Huismerk prijs€10,25
MerkHP
ProductHP 62 C2P06AE
ArtikelcodeC2P06AE
Kleur beschrijvingkleur
Hoeveelheid (ml)4,5 milliliter
Effectiviteit165 prints
EAN-nummer0888793376775

Goedkoopste HP 62 C2P06AE inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de C2P06AE cartridge is 4,5 milliliter. De intensiteit is 165 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl of Inktbaas.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via bedrijven als 112supplies en Totaalinkt.shop .
 • Originele C2P06AE inktcartridges koop je online vanaf €20,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Times New Roman.
 • Via dit portaal check je geschikte printshops waar je goedkope C2P06AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 62 C2P06AE kleur / color vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit type meerkleurige inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €22,55. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €20,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €10,25. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 62 C2P06AE originele inkt€20,50
HP 62 C2P06AE multipack (merkcartridge)€41,00
HP 62 C2P06AE huismerk inkt * €10,25
HP 62 C2P06AE huismerk duopack * €20,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C2P06AE cartridge (color) in februari 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 62 C2P06AE inkt bestellen? Deze cartridge of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel online als bij computerwinkels. Belangrijk: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren vaak een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Ebay, Blokker, Bol.com, Coolblue, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktshops als Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-62-c2p06ae-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige C2P06AE inkt van HP kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 62 C2P06AE originele meerkleurige inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke storing en meldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €20,50).

HP 62 C2P06AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het C2P06AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 62 C2P06AE kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze kleur inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel vind je alledaagse cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Breek de afdruktaak af, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Veel voorkomende afdrukproblemen aangaande HP 62 C2P06AE inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 62 C2P06AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 62 C2P06AE met kleuromschrijving kleur (color) cartridge is doorgaans +/- €16,94 excl. btw (dus €20,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €41,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C2P06AE kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €10,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het plasticje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 62 C2P06AE huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C2P06AE alternatief gebruiken is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. Het tarief is gunstiger en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 62 C2P06AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je het product in elkaar klikken. Aansluitend achterhaal je of de budget HP inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie