bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 305XL 3YM63AE kleur / color cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 305XL 3YM63AE inktcartridge? Op deze pagina bieden wij de populairste webshops voor voordelige cartridges. De HP 305XL 3YM63AE met kleuromschrijving kleur (color) biedt uitkomst voor prachtige kleurrijke printjes. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) patronen van HP. Verschillende printshops als bijvoorbeeld Printabout.nl en Go4inkt leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€18,50
Huismerk vanafprijs€9,25
MerkHP
ProductHP 305XL 3YM63AE
Productcode3YM63AE
Officiële kleurkleur
Inhoud (ml)5 milliliter
Effectiviteit200 prints
EAN0193905429318

Goedkoopste HP 305XL 3YM63AE inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de 3YM63AE cartridge is 5 milliliter. De capaciteit is 200 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl en Staples zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij verkooppunten als Inktwereld.nl of inktknaller.nl.
 • Originele 3YM63AE inktcartridges koop je vanaf €18,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. minimale kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Courier & Garamond.
 • Via deze site check je de beste webwinkels waar je probleemloos en snel 3YM63AE cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 305XL 3YM63AE kleur / color vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €20,35. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €18,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €9,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 305XL 3YM63AE originele inkt€18,50
HP 305XL 3YM63AE multipack (merkcartridge)€37,00
HP 305XL 3YM63AE huismerk inkt * €9,25
HP 305XL 3YM63AE huismerk duopack * €18,50
Overzicht met prijzen van de 3YM63AE cartridge (color) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 305XL 3YM63AE inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als in de winkel in de buurt. Kooptip: ga naar een internet printshop. Zij hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en bieden bovendien een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Fonq, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwebwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
hp-305xl-3ym63ae-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige 3YM63AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 305XL 3YM63AE originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende foutcodes. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van HP geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €18,50).

HP 305XL 3YM63AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het 3YM63AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 305XL 3YM63AE kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de kleur inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder zie je alledaagse problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Kijk of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende inktcartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende cartridge en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Veel voorkomende inktproblemen aangaande HP 305XL 3YM63AE inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de HP 305XL 3YM63AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 305XL 3YM63AE met kleurcode kleur (color) cartridge is gemiddeld zo’n €15,29 excl. btw (€18,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking kiest moet je denken aan €37,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer 3YM63AE betaal je veel minder. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €9,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 305XL 3YM63AE huismerk alternatief slim?
Een huismerk 3YM63AE alternatief kopen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan merkinkt. De kostprijs is lager en deze cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Deze kan je meestal zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 305XL 3YM63AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna mag je het product opnieuw vastklikken. Achteraf test je uit of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie