bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 305 3YM60AE kleur / color cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 305 3YM60AE inktcartridge? Op deze website vind je de populairste inktshops voor betaalbare cartridges. Deze HP 305 3YM60AE met kleur kleur (color) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) patronen van HP. Een groeiend aantal inktwebshops als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & Inktwereld.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€10,50
Huismerk prijs€5,25
LeverancierHP
SoortHP 305 3YM60AE
Productnummer3YM60AE
Kleur omschrijvingkleur
Volume (ml)2 milliliter
Printvermogen100 prints
EAN-code0193905429226

Goedkoopste HP 305 3YM60AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 3YM60AE cartridge is 2 milliliter. De printcapaciteit is 100 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Sneltoner.nl & Mediamarkt.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via webwinkels zoals printershop of Printabout.nl.
 • Originele 3YM60AE inktcartridges koop je online vanaf €10,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. conceptmodus) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Calibri.
 • Via dit portaal check je populaire inktaanbieders waar je probleemloos en snel 3YM60AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 305 3YM60AE kleur / color vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €11,55. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €10,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €5,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 305 3YM60AE originele inkt€10,50
HP 305 3YM60AE multipack (merkcartridge)€21,00
HP 305 3YM60AE huismerk inkt * €5,25
HP 305 3YM60AE huismerk duopack * €10,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 3YM60AE cartridge (color) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 305 3YM60AE inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: shop bij een online inktshop. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verkopen normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Coolblue, Ebay, Bol.com, Fonq, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
hp-305-3ym60ae-kleur-color-inktcartridge

Originele meerkleurige 3YM60AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 305 3YM60AE originele meerkleurige inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €10,50).

HP 305 3YM60AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van een ander merk. Het 3YM60AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 305 3YM60AE kleur / color huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de kleur inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht staan de meest gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Bekijk of je het lipje weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte afdrukproblemen met de HP 305 3YM60AE inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 305 3YM60AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 305 3YM60AE bedoeld voor de kleur kleur (color) cartridge is standaard zo’n €8,68 excl. btw (dat is €10,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert moet je denken aan €21,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 3YM60AE ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €5,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een HP 305 3YM60AE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 3YM60AE alternatief proberen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De kostprijs is lager en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelf verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 305 3YM60AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor dit klusje werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In de volgende stap spuit je de meerkleurige inkt in het aangegeven gaatje. Verder kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Nadien test je uit of de budget HP inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie