bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 91 C9470A licht cyaan / licht blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 91 C9470A inktcartridge? Op deze webpagina tref je de populairste webshops voor goedkope cartridges. Het patroon HP 91 C9470A met de kleur licht cyaan (licht blauw) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Velerlei inktshops als bijv. Staples of Inkclub verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€262,50
Huismerk prijs€131,25
LeverancierHP
ArtikelHP 91 C9470A
ArtikelnummerC9470A
Kleurcodelicht cyaan
Volume (ml)775 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer0882780987241

Goedkoopste HP 91 C9470A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C9470A cartridge is 775 milliliter. De printomvang is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. printershop of Alleeninkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en geven advies / service. Meestal hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij bedrijven zoals Inkclub & Paradigit.
 • Originele C9470A inktcartridges koop je vanaf €262,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, loop alle eco-printinstellingen na (o.a conceptmodus) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Garamond.
 • Via onze vergelijker vind je de meest bekende webshops waar je probleemloos en snel C9470A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 91 C9470A licht cyaan / licht blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe inktcartridge heeft een prijs van zo’n €288,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €262,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €131,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 91 C9470A originele inkt€262,50
HP 91 C9470A multipack (merkcartridge)€525,00
HP 91 C9470A huismerk inkt * €131,25
HP 91 C9470A huismerk duopack * €262,50
Prijstabel voor de C9470A cartridge (licht blauw) in juli 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Gemakkelijk HP 91 C9470A inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via webshops als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een online inktshop. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen meestal een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Bruna, Handyman, Hema, Primera, Media Markt, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Fonq, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-91-c9470a-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C9470A inkt van HP kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 91 C9470A originele blauwe inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante storing en meldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €262,50).

HP 91 C9470A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van goedkope merken. Het C9470A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 91 C9470A licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt in vergelijking met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de licht cyaan inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht zie je algemene problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij klooninkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Zet de printer uit, verwijder de verschillende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende afdrukproblemen in relatie tot HP 91 C9470A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 91 C9470A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 91 C9470A met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is om en nabij de €216,94 excl. de btw (€262,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack kiest moet je denken aan €525,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer C9470A dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €131,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, wat nu?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is het HP 91 C9470A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C9470A alternatief nemen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in vergelijking met originele inkt. Het tarief is interessanter en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je meestal simpel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 91 C9470A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Daarvoor koop je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarna spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna mag je alles terugzetten in originele staat. Als check test je of de nieuwe HP inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie