bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 85 C9428A licht cyaan / licht blauw cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 85 C9428A inktcartridge? Op deze website tref je toonaangevende printwinkels voor extra goedkope cartridges. Artikel HP 85 C9428A met de kleur licht cyaan (licht blauw) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van HP. Verschillende leveranciers als bijv. Vikingdirect.nl en Inkclub faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs ligt een stuk lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€46,50
Huismerk vanafprijs€23,25
LeverancierHP
ModelHP 85 C9428A
SerienummerC9428A
Kleur beschrijvinglicht cyaan
Inhoud (ml)69 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN0808736670883

Goedkoopste HP 85 C9428A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C9428A cartridge is 69 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan in de winkel. Inktweb.nl en Office Centre zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en geven advies / service. Dikwijls verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij shops zoals 112supplies en Inktdiscount.nl.
 • Originele C9428A inktcartridges koop je vanaf €46,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan snelle modus) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via dit portaal check je geschikte inktshops waar je zonder gedoe C9428A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 85 C9428A licht cyaan / licht blauw vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit type blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €51,15. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €46,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €23,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 85 C9428A originele inkt€46,50
HP 85 C9428A multipack (merkcartridge)€93,00
HP 85 C9428A huismerk inkt * €23,25
HP 85 C9428A huismerk duopack * €46,50
Prijstabel voor de C9428A cartridge (licht blauw) in juli 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Direkt HP 85 C9428A inkt bestellen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een internet printshop. Deze leveranciers bieden de beste service, de meeste voorraad en verstrekken normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Bruna, Hema, Handyman, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Amazon, Blokker, Bol.com, Fonq, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-85-c9428a-licht-cyaan-licht-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C9428A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 85 C9428A originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €46,50).

HP 85 C9428A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het C9428A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat deze cartridges meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 85 C9428A licht cyaan / licht blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de licht cyaan inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel staan gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Voer een cartridges check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle cartridges en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare inktproblemen met de HP 85 C9428A inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoeveel betaal ik voor een HP 85 C9428A inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 85 C9428A met de kleur licht cyaan (licht blauw) cartridge is gewoonlijk €38,43 excl. btw (€46,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack bestelt moet je denken aan €93,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code C9428A kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €23,25) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het stukje tape verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een HP 85 C9428A huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C9428A alternatief kopen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper dan merkinkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je meestal eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 85 C9428A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor deze handeling werk je met een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kun je alles weer met elkaar verbinden. Als afronding probeer je of de bijgevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie