bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 91 C9466A licht grijs / light gray cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 91 C9466A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij toonaangevende winkels voor goedkope cartridges. De HP 91 C9466A met kleurcode licht grijs (light gray) kan jij toepassen voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van HP. Heel wat winkels als Paradigit of Easy-ink bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€262,50
Huismerk verkoopprijs€131,25
MerkHP
ModelHP 91 C9466A
ArtikelcodeC9466A
Kleur omschrijvinglicht grijs
Volume (ml)775 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer0882780987203

Goedkoopste HP 91 C9466A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9466A cartridge is 775 milliliter. De printomvang is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. 112supplies of Paradigit zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze bieden een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via leveranciers als Easy-ink & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C9466A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €262,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar erkende inktwebshops waar je goedkoop en eenvoudig C9466A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 91 C9466A licht grijs / light gray vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort lichtgrijze inktcartridge kost in de winkel al snel €288,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €262,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €131,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 91 C9466A originele inkt€262,50
HP 91 C9466A multipack (merkcartridge)€525,00
HP 91 C9466A huismerk inkt * €131,25
HP 91 C9466A huismerk duopack * €262,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C9466A cartridge (light gray) in juli 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Vandaag nog HP 91 C9466A inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij boekenwinkels. Kooptip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en verstrekken normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Albert Heijn, Action, Primera, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Blokker, Fonq, Bol.com, Coolblue, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktspecialisten als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
hp-91-c9466a-licht-grijs-light-gray-inktcartridge

Originele lichtgrijze C9466A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 91 C9466A originele lichtgrijze inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen of storingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €262,50).

HP 91 C9466A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het C9466A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 91 C9466A licht grijs / light gray huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je last hebt van foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de licht grijs inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel check je alledaagse afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je de beschermingstape los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De cartridges zijn uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, klik de cartridge uit de gleuven en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende cartridge problemen m.b.t. HP 91 C9466A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 91 C9466A inktcartridge ?
De prijs van een HP 91 C9466A met de kleur licht grijs (light gray) cartridge is gewoonlijk €216,94 excl. de btw (dat maakt €262,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je zo’n €525,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C9466A betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €131,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer reiniging van de printkop uit.

Is het HP 91 C9466A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk C9466A alternatief bestellen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper dan originele inktpatronen. Het tarief is interessanter en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelf herstellen.

Hoe werkt de HP 91 C9466A inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de lichtgrijze inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als afronding controleer je of de nieuwe HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie