bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 38 C9414A licht grijs / light gray cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 38 C9414A inktcartridge? Op deze website bekijk je goede aanbieders voor extra goedkope cartridges. Deze HP 38 C9414A bedoeld voor de kleur licht grijs (light gray) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor “echte” cartridges van HP. Een groeiend aantal inktaanbieders zoals Handyman.nl & printershop leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€37,50
Huismerk prijs€18,75
MerkHP
SoortHP 38 C9414A
ProductnummerC9414A
Kleurenlicht grijs
Volume (ml)27 milliliter
Intensiteit870 prints
EAN0882780390812

Goedkoopste HP 38 C9414A inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9414A cartridge is 27 milliliter. De capaciteit is 870 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl of Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Vaak hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij aanbieders zoals Go4inkt en Paradigit.
 • Originele C9414A inktcartridges haal je in huis vanaf €37,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan snel printen) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar toonaangevende verkopers waar je eenvoudig C9414A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 38 C9414A licht grijs / light gray vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze lichtgrijze inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €41,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €37,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €18,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 38 C9414A originele inkt€37,50
HP 38 C9414A multipack (merkcartridge)€75,00
HP 38 C9414A huismerk inkt * €18,75
HP 38 C9414A huismerk duopack * €37,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C9414A cartridge (light gray) in februari 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Meteen HP 38 C9414A inkt kopen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Amazon, Wehkamp, Blokker, Fonq, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktwebshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-38-c9414a-licht-grijs-light-gray-inktcartridge

Originele lichtgrijze C9414A inkt van HP kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 38 C9414A originele lichtgrijze inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen storende storing en meldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €37,50).

HP 38 C9414A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het C9414A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 38 C9414A licht grijs / light gray huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) licht grijs inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder bieden we een overzicht met de meest gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
De cartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante afdrukproblemen in relatie tot HP 38 C9414A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de HP 38 C9414A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 38 C9414A met kleurcode licht grijs (light gray) cartridge is gewoonlijk €30,99 excl. de btw (dat maakt €37,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt moet je denken aan €75,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer C9414A ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is voordeliger (+/- €18,75) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is het HP 38 C9414A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C9414A alternatief selecteren is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De verkoopprijs is interessanter en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je meestal snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 38 C9414A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna plaats je de injectiespuit met lichtgrijze inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kan je het product opnieuw vastklikken. Achteraf controleer je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie