bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 771C B6Y11A licht magenta / licht roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 771C B6Y11A inktcartridge? Op deze webpagina tref je de meest bekende winkels voor verrassend voordelige cartridges. Artikel HP 771C B6Y11A met de kleur licht magenta (licht roze / rood) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Velerlei webshops zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl en Inkt.nl leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€232,50
Huismerk prijzen€116,25
MerkHP
ModelHP 771C B6Y11A
ArtikelcodeB6Y11A
Kleurenlicht magenta
Hoeveelheid (ml)775 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN0887111300560

Goedkoopste HP 771C B6Y11A inkt bestellen oktober 2023

De inhoud (ml) van de B6Y11A cartridge is 775 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl & Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven advies / service. In de basis voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij webshops zoals Easy-ink en Handyman.nl.
 • Originele B6Y11A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €232,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de populairste winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier B6Y11A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 771C B6Y11A licht magenta / licht roze / rood vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €255,75. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €232,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €116,25. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 771C B6Y11A originele inkt€232,50
HP 771C B6Y11A multipack (merkcartridge)€465,00
HP 771C B6Y11A huismerk inkt * €116,25
HP 771C B6Y11A huismerk duopack * €232,50
Overzicht met prijzen van de B6Y11A cartridge (licht roze / rood) in oktober 2023. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 771C B6Y11A inkt kopen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als bij computerwinkels. Onze tip: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden de beste service, de meeste voorraad en verstrekken bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Expert, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Landelijke winkels als Blokker, Fonq, Amazon, Ebay, Bol.com, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwebshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-771c-b6y11a-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode B6Y11A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 771C B6Y11A originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt vervelende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €232,50).

HP 771C B6Y11A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van goedkope merken. Het B6Y11A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • HP 771C B6Y11A licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de licht magenta inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met alledaagse printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Stop het printen meteen, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende problemen in relatie tot HP 771C B6Y11A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een HP 771C B6Y11A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 771C B6Y11A met kleuromschrijving licht magenta (licht roze / rood) cartridge is om en nabij de €192,15 excl. btw (dat is €232,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack neemt kost het ongeveer €465,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het OEM-nummer B6Y11A ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €116,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het stukje tape hebt weggedaan. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 771C B6Y11A huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk B6Y11A alternatief aanschaffen is in de basis lucratief. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. De winkelprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 771C B6Y11A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. In dat geval gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je alles met elkaar verbinden. Als laatste bekijk je of de budget HP inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie