bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 91 C9471A licht magenta / licht roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 91 C9471A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bieden wij erkende winkels voor spotgoedkope cartridges. Het artikel HP 91 C9471A met de kleur licht magenta (licht roze / rood) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van HP. Flink wat leveranciers als bijv. Printabout.nl en Inkclub hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€262,50
Huismerk tarief€131,25
FabrikantHP
ProductHP 91 C9471A
ArtikelcodeC9471A
Kleur beschrijvinglicht magenta
Volume (ml)775 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0882780987258

Goedkoopste HP 91 C9471A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de C9471A cartridge is 775 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers en Inkt-bestellen.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en geven extra ondersteuning. Vaak verkopen ze ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten als 123inkt & Inktbaas.nl.
 • Originele C9471A inktcartridges kosten je ongeveer €262,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snel printen) of kies een zuinig lettertype zoals Courier of Brush Script.
 • Via onze website vind je de directe links naar betrouwbare webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier C9471A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 91 C9471A licht magenta / licht roze / rood vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €288,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €262,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €131,25. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 91 C9471A originele inkt€262,50
HP 91 C9471A multipack (merkcartridge)€525,00
HP 91 C9471A huismerk inkt * €131,25
HP 91 C9471A huismerk duopack * €262,50
Prijstabel voor de C9471A cartridge (licht roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 91 C9471A inkt kopen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij winkeliers. Advies van de specialist: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en hebben normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Blokker, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Fonq, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
hp-91-c9471a-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C9471A inkt van HP kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 91 C9471A originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges zijn afkomstig van HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt irritante foutcodes. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €262,50).

HP 91 C9471A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het C9471A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 91 C9471A licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de licht magenta inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht check je gangbare printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit zien we vaak bij huismerken. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Check of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Loop de geplaatste cartridges even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse cartridge problemen met de HP 91 C9471A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 91 C9471A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 91 C9471A met kleuromschrijving licht magenta (licht roze / rood) cartridge is ongeveer €216,94 excl. btw (wat neerkomt op €262,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack neemt liggen de kosten op zo’n €525,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C9471A ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €131,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het lipje hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is het HP 91 C9471A huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk C9471A alternatief selecteren is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanschafprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit is uitstekend. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Tegen lage kosten de HP 91 C9471A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Daarvoor koop je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu mag je het product opnieuw assembleren. Achteraf controleer je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie