bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 84 C5018A licht magenta / licht roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 84 C5018A inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je geschikte printshops voor betaalbare cartridges. Het artikel HP 84 C5018A met de kleur licht magenta (licht roze / rood) is ideaal voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Verschillende webshops als Handyman.nl en replacedirect faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€45,50
Huismerk verkoopprijs€22,75
LeverancierHP
ProductHP 84 C5018A
ProductnummerC5018A
Kleur omschrijvinglicht magenta
Volume (ml)69 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer0725184651595

Goedkoopste HP 84 C5018A inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C5018A cartridge is 69 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl en Inktdiscount.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven advies / service. Gewoonlijk hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via webwinkels als Officesavers en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C5018A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €45,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. snel printen) en selecteer een zuinig lettertype als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de beste leveranciers waar je de beste C5018A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 84 C5018A licht magenta / licht roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €50,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €45,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €22,75. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 84 C5018A originele inkt€45,50
HP 84 C5018A multipack (merkcartridge)€91,00
HP 84 C5018A huismerk inkt * €22,75
HP 84 C5018A huismerk duopack * €45,50
Prijsoverzicht van de C5018A cartridge (licht roze / rood) in juli 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 84 C5018A inkt kopen? Dit cartridgetype of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als in de retail. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Ebay, Amazon, Bol.com, Coolblue, Blokker, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-84-c5018a-licht-magenta-licht-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C5018A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 84 C5018A originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met lastige foutcodes. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €45,50).

HP 84 C5018A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het C5018A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 84 C5018A licht magenta / licht roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) licht magenta inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht vind je de meest voorkomende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Loop de geplaatste cartridges even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende problemen met betrekking tot HP 84 C5018A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 84 C5018A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 84 C5018A met de kleur licht magenta (licht roze / rood) cartridge is om en nabij de €37,60 excl. btw (wat neerkomt op €45,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je zo’n €91,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer C5018A betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €22,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 84 C5018A huismerk alternatief slim?
Het huismerk C5018A alternatief kiezen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De prijs is goedkoper en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal snel oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 84 C5018A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor dit klusje kies je voor een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Nu plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kun jij het artikel opnieuw assembleren. Achteraf controleer je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie