bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70 C9451A lichtgrijs / light gray cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 70 C9451A inktcartridge? Op deze website tref je de beste printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. De HP 70 C9451A met de kleur lichtgrijs (light gray) biedt uitkomst voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van HP. Meer en meer webshops als bijvoorbeeld Office Centre & Inkclub hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€77,50
Huismerk prijzen€38,75
FabrikantHP
SoortHP 70 C9451A
ArtikelcodeC9451A
Kleur beschrijvinglichtgrijs
Volume (ml)130 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN0882780528680

Goedkoopste HP 70 C9451A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de C9451A cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect & Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en geven advies / service. Standaard voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via bedrijven zoals replacedirect en Alleeninkt.nl.
 • Originele C9451A inktcartridges koop je vanaf €77,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl check je erkende webwinkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier C9451A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 70 C9451A lichtgrijs / light gray vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke lichtgrijze inktcartridge heeft een adviesprijs van €85,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €77,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €38,75. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 70 C9451A originele inkt€77,50
HP 70 C9451A multipack (merkcartridge)€155,00
HP 70 C9451A huismerk inkt * €38,75
HP 70 C9451A huismerk duopack * €77,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C9451A cartridge (light gray) in juli 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gemakkelijk HP 70 C9451A inkt kopen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel online als bij winkeliers. Kooptip: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden top-service, een grote voorraad en bieden tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Hema, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Wehkamp, Blokker, Ebay, Coolblue, Fonq, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktshops als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
hp-70-c9451a-lichtgrijs-light-gray-inktcartridge

Originele lichtgrijze C9451A inkt van HP kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 70 C9451A originele lichtgrijze inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele cartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €77,50).

HP 70 C9451A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C9451A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 70 C9451A lichtgrijs / light gray huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de lichtgrijs inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel vind je de meest bekende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Loop nog eens na of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte issues m.b.t. HP 70 C9451A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de HP 70 C9451A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 70 C9451A met de kleur lichtgrijs (light gray) cartridge is gemiddeld zo’n €64,05 excl. btw (dat betekent €77,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €155,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer C9451A betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €38,75) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het plasticje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 70 C9451A huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk C9451A alternatief gebruiken is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is lager en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Vervelend is wel dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak simpel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 70 C9451A inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je thuis doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens injecteer je de lichtgrijze inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het product in elkaar klikken. Als afronding achterhaal je of de vernieuwde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie