bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 913A F6T78AE magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 913A F6T78AE inktcartridge? Op deze website bekijk je de beste inktaanbieders voor extra voordelige cartridges. Het patroon HP 913A F6T78AE bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Velerlei shops als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of Inktshop.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€70,50
Huismerk prijs€35,25
FabrikantHP
TypeHP 913A F6T78AE
ProductnummerF6T78AE
Officiële kleurmagenta
Volume (ml)37 milliliter
Printcapaciteit3.000 prints
EAN0889296544630

Goedkoopste HP 913A F6T78AE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de F6T78AE cartridge is 37 milliliter. De printcapaciteit is 3.000 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. 112supplies & Printabout.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven advies / service. In de basis bieden ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via bedrijven zoals Go4inkt & printerinktshop.nl.
 • Originele F6T78AE inktcartridges kosten je ongeveer €70,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan printen in concept) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar erkende aanbieders waar je moeiteloos F6T78AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 913A F6T78AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €77,55. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €70,50. De beste optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €35,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 913A F6T78AE originele inkt€70,50
HP 913A F6T78AE multipack (merkcartridge)€141,00
HP 913A F6T78AE huismerk inkt * €35,25
HP 913A F6T78AE huismerk duopack * €70,50
Prijslijst van de F6T78AE cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 913A F6T78AE inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij de online printshops als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: bestel bij een online inktshop. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken meestal een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Blokker, Ebay, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
hp-913a-f6t78ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode F6T78AE inkt van HP kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 913A F6T78AE originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €70,50).

HP 913A F6T78AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het F6T78AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 913A F6T78AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht tref je bekende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende issues bij de HP 913A F6T78AE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een HP 913A F6T78AE inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de HP 913A F6T78AE met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €58,26 excl. de btw (dus €70,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €141,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het serienummer F6T78AE betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €35,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het kapje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 913A F6T78AE huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk F6T78AE alternatief nemen is meestal een goed idee. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is lager en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP 913A F6T78AE inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je alles in elkaar klikken. Tenslotte test je of de vernieuwde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie