bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 728 F9J62A magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 728 F9J62A inktcartridge? Op deze pagina vind je de betrouwbaarste inktwebshops voor spotgoedkope cartridges. De HP 728 F9J62A met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van HP. Een groeiend aantal inktshops als bijvoorbeeld Printabout.nl & Easy-ink faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€38,50
Huismerk prijzen€19,25
MerkHP
TypeHP 728 F9J62A
ProductnummerF9J62A
Kleur beschrijvingmagenta
Hoeveelheid (ml)40 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer0888793397817

Goedkoopste HP 728 F9J62A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de F9J62A cartridge is 40 milliliter. De printomvang is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dat is financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktcartridge store & Alleeninkt.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via shops zoals 112supplies of Printabout.nl.
 • Originele F9J62A inktcartridges kosten je ongeveer €38,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. lage- of gemiddelde kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via ons platform vergelijk je populaire winkels waar je de beste F9J62A cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 728 F9J62A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €42,35. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €38,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €19,25. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 728 F9J62A originele inkt€38,50
HP 728 F9J62A multipack (merkcartridge)€77,00
HP 728 F9J62A huismerk inkt * €19,25
HP 728 F9J62A huismerk duopack * €38,50
Geschatte prijzen van de F9J62A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Gemakkelijk HP 728 F9J62A inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorwinkels. Kooptip: bezoek een een online inktshop. Zij hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Expert, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote platformen als Amazon, Ebay, Fonq, Wehkamp, Coolblue, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-728-f9j62a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode F9J62A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 728 F9J62A originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt storende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €38,50).

HP 728 F9J62A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van derde partijen. Het F9J62A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 728 F9J62A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel bekijk je de meest bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Kijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Loop de geplaatste cartridges even na en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende cartridge en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene printproblemen aangaande HP 728 F9J62A inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 728 F9J62A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 728 F9J62A met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €31,82 excl. btw (dat is €38,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking neemt kost het ongeveer €77,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer F9J62A betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is interessanter (+/- €19,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het lipje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP 728 F9J62A huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk F9J62A alternatief bestellen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De winkelprijs is goedkoper en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelf verhelpen.

Kan ik de HP 728 F9J62A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Daarop volgend injecteer je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Verder kan je het product met elkaar verbinden. Nadien bekijk je of de nagevulde HP inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie