bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 771C B6Y09A magenta / roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 771C B6Y09A inktcartridge? Op deze pagina bieden wij de meest bekende inktshops voor extra goedkope cartridges. Artikel HP 771C B6Y09A bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van HP. Flink wat printshops zoals Office Centre of bol.com hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€232,50
Huismerk prijs€116,25
LeverancierHP
ModelHP 771C B6Y09A
ArtikelcodeB6Y09A
Kleur omschrijvingmagenta
Volume (ml)775 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-code0887111300546

Goedkoopste HP 771C B6Y09A inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de B6Y09A cartridge is 775 milliliter. De capaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl & Staples zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via webshops als Inkt.nl en Office Centre.
 • Originele B6Y09A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €232,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alssnelle modus) of overweeg een lettertype als Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je goede webshops waar je voordelig en snel B6Y09A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 771C B6Y09A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze specifieke roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €255,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €232,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €116,25. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 771C B6Y09A originele inkt€232,50
HP 771C B6Y09A multipack (merkcartridge)€465,00
HP 771C B6Y09A huismerk inkt * €116,25
HP 771C B6Y09A huismerk duopack * €232,50
Tabel met prijzen voor de B6Y09A cartridge (roze / rood) in februari 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Gelijk HP 771C B6Y09A inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: kies voor een online inktshop. Zij helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Bruna, Handyman, Action, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Bekende webshops als Ebay, Amazon, Blokker, Coolblue, Bol.com, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-771c-b6y09a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode B6Y09A inkt van HP bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 771C B6Y09A originele roze en rode inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante storing en meldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €232,50).

HP 771C B6Y09A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het B6Y09A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP 771C B6Y09A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze magenta inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel check je de meest gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het plakkertje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt in de printer.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene issues m.b.t. HP 771C B6Y09A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 771C B6Y09A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 771C B6Y09A met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €192,15 excl. de btw (dat is €232,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €465,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer B6Y09A betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €116,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een HP 771C B6Y09A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk B6Y09A alternatief selecteren is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De kostprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Deze kan je vaak zelfstandig oplossen.

Tegen lage kosten de HP 771C B6Y09A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kun jij het artikel met elkaar verbinden. Achteraf probeer je of de budget HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie