bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 951XL CN047AE magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 951XL CN047AE inktcartridge? Op deze webpagina kan je aan de slag met de meest populaire leveranciers voor voordelige cartridges. Het product HP 951XL CN047AE bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van HP. Heel wat aanbieders als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Inkt.nl leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€25,00
Huismerk tarieven€12,50
FabrikantHP
TypeHP 951XL CN047AE
ArtikelnummerCN047AE
Kleur beschrijvingmagenta
Inhoud (ml)17 milliliter
Printcapaciteit1.500 prints
EAN-nummer0886111748938

Goedkoopste HP 951XL CN047AE inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de CN047AE cartridge is 17 milliliter. De printcapaciteit is 1.500 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com en Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak hebben zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via verkooppunten als bol.com of Totaalinkt.shop .
 • Originele CN047AE inktcartridges koop je online vanaf €25,00.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a snelle modus) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Calibri.
 • Via onze website vergelijk je gespecialiseerde inktwebshops waar je eenvoudig CN047AE cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 951XL CN047AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €27,50. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €25,00. De gunstige optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €12,50. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 951XL CN047AE originele inkt€25,00
HP 951XL CN047AE multipack (merkcartridge)€50,00
HP 951XL CN047AE huismerk inkt * €12,50
HP 951XL CN047AE huismerk duopack * €25,00
Overzicht met prijzen van de CN047AE cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Direkt HP 951XL CN047AE inkt kopen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel online als bij boekenwinkels. Ons advies: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en bieden normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Action, Handyman, Bruna, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Fonq, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Amazon, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktspecialisten als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
hp-951xl-cn047ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode CN047AE inkt van HP kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 951XL CN047AE originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges worden gefabriceerd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €25,00).

HP 951XL CN047AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het CN047AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 951XL CN047AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder staan de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het lipje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De printer lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende cartridge problemen met betrekking tot HP 951XL CN047AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 951XL CN047AE inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 951XL CN047AE bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €20,66 excl. btw (dus €25,00 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €50,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code CN047AE dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €12,50) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 951XL CN047AE huismerk alternatief interessant?
Een huismerk CN047AE alternatief bestellen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De kostprijs is gunstiger en de cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Deze kan je vaak zelf oplossen.

Kan ik de HP 951XL CN047AE inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de roze en rode inkt in het reservoir. Verder kan je het product opnieuw assembleren. Als check test je uit of de nagevulde HP inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie