bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 920XL CD973AE magenta / roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 920XL CD973AE inktcartridge? Op deze pagina bieden wij de betrouwbaarste printshops voor extra goedkope cartridges. Deze HP 920XL CD973AE bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van HP. Meer en meer verkopers als bijv. Handyman.nl en bol.com verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€15,50
Huismerk prijzen€7,75
LeverancierHP
ModelHP 920XL CD973AE
SeriecodeCD973AE
Kleurenmagenta
Inhoud (ml)6 milliliter
Printomvang700 prints
EAN0884420649342

Goedkoopste HP 920XL CD973AE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de CD973AE cartridge is 6 milliliter. De capaciteit is 700 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. replacedirect en Paradigit zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Vaak beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via webwinkels als Go4inkt & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CD973AE inktcartridges kosten je ongeveer €15,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar bekende webshops waar je goedkope CD973AE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 920XL CD973AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €17,05. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €15,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €7,75. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 920XL CD973AE originele inkt€15,50
HP 920XL CD973AE multipack (merkcartridge)€31,00
HP 920XL CD973AE huismerk inkt * €7,75
HP 920XL CD973AE huismerk duopack * €15,50
Prijstabel voor de CD973AE cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 920XL CD973AE inkt kopen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: shop bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben meestal een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Handyman, Albert Heijn, Action, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Coolblue, Ebay, Fonq, Wehkamp, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
hp-920xl-cd973ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode CD973AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 920XL CD973AE originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden gemaakt door HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt storende storing en meldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €15,50).

HP 920XL CD973AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van goedkope merken. Het CD973AE huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 920XL CD973AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht tref je gangbare problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het dopje / plastic verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
De inktcartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende printproblemen met betrekking tot HP 920XL CD973AE inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de HP 920XL CD973AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 920XL CD973AE met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €12,81 excl. btw (dus €15,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €31,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer CD973AE kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €7,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het beschermkapje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het HP 920XL CD973AE huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk CD973AE alternatief proberen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je normaal gesproken snel oplossen.

Tegen lage kosten de HP 920XL CD973AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu kan je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend check je of de vernieuwde HP inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie