bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 91 C9468A magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 91 C9468A inktcartridge? Op deze website vind je geschikte winkels voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel HP 91 C9468A met kleurcode magenta (roze / rood) komt van pas bij het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van HP. Meerdere webshops als o.a. Printabout.nl & bol.com leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€262,50
Huismerk vanafprijs€131,25
FabrikantHP
SoortHP 91 C9468A
ArtikelnummerC9468A
Officiële kleurmagenta
Inhoud (ml)775 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN0882780987227

Goedkoopste HP 91 C9468A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C9468A cartridge is 775 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl en Paradigit zijn suggesties voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel leveren zij ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij webshops zoals bol.com & Totaalinkt.shop .
 • Originele C9468A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €262,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan eco-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via dit portaal vergelijk je gespecialiseerde verkopers waar je moeiteloos C9468A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 91 C9468A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke roze en rode inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €288,75. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €262,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze is er omgerekend al voor €131,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 91 C9468A originele inkt€262,50
HP 91 C9468A multipack (merkcartridge)€525,00
HP 91 C9468A huismerk inkt * €131,25
HP 91 C9468A huismerk duopack * €262,50
Geschatte prijzen van de C9468A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Vandaag nog HP 91 C9468A inkt bestellen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-aanbieders als in de winkel in de buurt. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en voeren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Ebay, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Fonq, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebshops als 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
hp-91-c9468a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C9468A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 91 C9468A originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges zijn afkomstig van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €262,50).

HP 91 C9468A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C9468A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • HP 91 C9468A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je last hebt van errorcodes.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de magenta inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bekijk je gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Cartridge wordt niet herkend.Onderzoek of je het plakkertje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende problemen m.b.t. HP 91 C9468A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 91 C9468A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 91 C9468A bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €216,94 excl. btw (€262,50 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €525,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer C9468A dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €131,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het plasticje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het HP 91 C9468A huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk C9468A alternatief kopen is over het algemeen een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De winkelprijs is gunstiger en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je meestal simpel oplossen.

Tegen lage kosten de HP 91 C9468A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als afronding probeer je of de nieuwe HP inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie