bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70 C9453A magenta / roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 70 C9453A inktcartridge? Op deze website bieden wij de beste verkooppunten voor verrassend goedkope cartridges. De HP 70 C9453A met kleur magenta (roze / rood) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van HP. Verschillende winkels als o.a. Totaalinkt.shop & Inkt.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€74,50
Huismerk vanafprijs€37,25
FabrikantHP
SoortHP 70 C9453A
ProductnummerC9453A
Kleurcodemagenta
Inhoud (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer0882780528703

Goedkoopste HP 70 C9453A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C9453A cartridge is 130 milliliter. De printomvang is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je bestelt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com en Inktdiscount.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls beschikken ze over een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij shops als coolblue.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele C9453A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €74,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, loop alle eco-printinstellingen na (zoals milieuvriendelijk) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Garamond.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar geschikte webshops waar je voordelig en snel C9453A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 70 C9453A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €81,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €74,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €37,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 70 C9453A originele inkt€74,50
HP 70 C9453A multipack (merkcartridge)€149,00
HP 70 C9453A huismerk inkt * €37,25
HP 70 C9453A huismerk duopack * €74,50
Prijslijst van de C9453A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Direkt HP 70 C9453A inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-aanbieders als bij winkeliers. Onze tip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren meestal een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Hema, Action, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Blokker, Coolblue, Bol.com, Amazon, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktaanbieders als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-70-c9453a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C9453A inkt van HP kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 70 C9453A originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van storende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €74,50).

HP 70 C9453A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het C9453A huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 70 C9453A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht vind je de meest bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende inktcartridge.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende issues bij de HP 70 C9453A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de HP 70 C9453A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 70 C9453A met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €61,57 excl. de btw (€74,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €149,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode C9453A kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €37,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het plasticje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het HP 70 C9453A huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C9453A alternatief bestellen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is gunstiger en de cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen of foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk snel herstellen.

Kan ik de HP 70 C9453A inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje gebruik je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun je alles weer opnieuw assembleren. Tenslotte probeer je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie