bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 90 C5062A magenta / roze / rood cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 90 C5062A inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met geschikte verkooppunten voor spotgoedkope cartridges. Het patroon HP 90 C5062A met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Velerlei verkopers als o.a. Inkt-bestellen.nl & Officesavers hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€162,50
Huismerk prijs€81,25
LeverancierHP
ArtikelHP 90 C5062A
ArtikelnummerC5062A
Kleurmagenta
Volume (ml)225 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer0829160222639

Goedkoopste HP 90 C5062A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de C5062A cartridge is 225 milliliter. De intensiteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com of printerinktshop.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Standaard voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij webshops als printershop en inktknaller.nl.
 • Originele C5062A inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €162,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar erkende aanbieders waar je voordelig en snel C5062A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 90 C5062A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €178,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €162,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €81,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 90 C5062A originele inkt€162,50
HP 90 C5062A multipack (merkcartridge)€325,00
HP 90 C5062A huismerk inkt * €81,25
HP 90 C5062A huismerk duopack * €162,50
Geschatte prijzen van de C5062A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 90 C5062A inkt bestellen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: shop bij een online inktspeciaalzaak. Zij bieden top-service, een grote voorraad en verstrekken tevens een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Amazon, Wehkamp, Ebay, Blokker, Bol.com, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
hp-90-c5062a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C5062A inkt van HP kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 90 C5062A originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €162,50).

HP 90 C5062A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het C5062A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 90 C5062A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze magenta inkt van HP vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder bekijk je de meest voorkomende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Check of je het lipje helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De cartridge lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder de lekkende cartridge en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende cartridge problemen bij de HP 90 C5062A inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 90 C5062A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 90 C5062A met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is om en nabij de €134,30 excl. btw (dat betekent €162,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €325,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer C5062A betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €81,25) en het aantal printjes ligt hoger (er zit meer inkt in).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is het HP 90 C5062A huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C5062A alternatief nemen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en de cartridges bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Een aandachtspunt is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je meestal snel verhelpen.

Kan ik de HP 90 C5062A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kan je het product opnieuw vastklikken. Achteraf test je uit of de gekloonde HP inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie