bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 82 C4912A magenta / roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 82 C4912A inktcartridge? Op deze webpagina kan je aan de slag met goede printshops voor betaalbare cartridges. Het product HP 82 C4912A met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van HP. Veel verkopers als o.a. Alleeninkt.nl & Easy-ink verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€45,50
Huismerk vanafprijs€22,75
FabrikantHP
SoortHP 82 C4912A
ProductnummerC4912A
Kleurenmagenta
Volume (ml)69 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN0725184272714

Goedkoopste HP 82 C4912A inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de C4912A cartridge is 69 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel voordelige dan in een lokale shop. Inktwereld.nl & Paradigit zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls bieden ze ook een goed huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via winkels als Officesavers of Inktbaas.nl.
 • Originele C4912A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €45,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform check je de meest populaire shops waar je eenvoudig C4912A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 82 C4912A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke roze en rode inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €50,05. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €45,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €22,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 82 C4912A originele inkt€45,50
HP 82 C4912A multipack (merkcartridge)€91,00
HP 82 C4912A huismerk inkt * €22,75
HP 82 C4912A huismerk duopack * €45,50
Tabel met prijzen voor de C4912A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Gemakkelijk HP 82 C4912A inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als in de retail. Onze tip: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden vaak een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Fonq, Bol.com, Amazon, Blokker, Ebay, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktaanbieders als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
hp-82-c4912a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C4912A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 82 C4912A originele roze en rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met lastige foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €45,50).

HP 82 C4912A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het C4912A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 82 C4912A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je de magenta inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht zie je bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Check of je het kapje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende cartridge en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Veel voorkomende issues bij de HP 82 C4912A inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 82 C4912A inktcartridge ?
De prijs van een HP 82 C4912A met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €37,60 excl. btw (€45,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je zo’n €91,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het nummer C4912A dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €22,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een HP 82 C4912A huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C4912A alternatief inkopen is meestal een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan originele producten. De kostprijs is gunstiger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Dit kan je vaak eenvoudig herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 82 C4912A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor kies je voor een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar zetten. Als afronding bekijk je of de gekloonde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie