bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 953 F6U13AE magenta / roze / rood cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 953 F6U13AE inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de beste inktaanbieders voor betaalbare cartridges. Het product HP 953 F6U13AE met de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Flink wat verkooppunten als o.a. Paradigit of Inktshop.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€20,50
Huismerk tarief€10,25
FabrikantHP
ModelHP 953 F6U13AE
ArtikelcodeF6U13AE
Kleurcodemagenta
Hoeveelheid (ml)10 milliliter
Intensiteit700 prints
EAN0725184104015

Goedkoopste HP 953 F6U13AE inkt bestellen februari 2024

De inhoud (ml) van de F6U13AE cartridge is 10 milliliter. De intensiteit is 700 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl of Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webwinkels als Inkclub en Office Centre.
 • Originele F6U13AE inktcartridges kosten je ongeveer €20,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. snel-modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via ons platform vergelijk je goede printwinkels waar je zonder gedoe F6U13AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 953 F6U13AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke roze en rode inktcartridge kent een vanafprijs van €22,55. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €20,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €10,25. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 953 F6U13AE originele inkt€20,50
HP 953 F6U13AE multipack (merkcartridge)€41,00
HP 953 F6U13AE huismerk inkt * €10,25
HP 953 F6U13AE huismerk duopack * €20,50
Prijsoverzicht van de F6U13AE cartridge (roze / rood) in februari 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 953 F6U13AE inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij boekhandels. Kooptip: bestel bij een online inktshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken meestal een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Handyman, Action, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Amazon, Bol.com, Wehkamp, Ebay, Blokker, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
hp-953-f6u13ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode F6U13AE inkt van HP bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 953 F6U13AE originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door HP en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je krijgt geen irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €20,50).

HP 953 F6U13AE huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van derden. Het F6U13AE huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • HP 953 F6U13AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van HP verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder bieden we een overzicht met de meest voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste cartridges even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse cartridge problemen met de HP 953 F6U13AE inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 953 F6U13AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 953 F6U13AE met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is standaard zo’n €16,94 excl. de btw (dat is €20,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking neemt betaal je zo’n €41,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer F6U13AE ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €10,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het kapje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een HP 953 F6U13AE huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk F6U13AE alternatief aanschaffen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is interessanter en de cartridges bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je meestal snel herstellen.

Tegen lage kosten de HP 953 F6U13AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kan je het patroon met elkaar verbinden. Aansluitend probeer je of de gekloonde HP inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie