bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 746 P2V78A magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 746 P2V78A inktcartridge? Via onze vergelijk-tool tref je de meest bekende shops voor extra voordelige cartridges. Artikel HP 746 P2V78A met kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” cartridges van HP. Verschillende winkels als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & Inktshop.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€127,50
Huismerk prijs€63,75
LeverancierHP
SoortHP 746 P2V78A
ArtikelnummerP2V78A
Kleurcodemagenta
Volume (ml)300 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN0191628213535

Goedkoopste HP 746 P2V78A inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de P2V78A cartridge is 300 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl of Staples zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via bedrijven als 112supplies en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele P2V78A inktcartridges koop je vanaf €127,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a lage kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Brush Script.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar gespecialiseerde aanbieders waar je moeiteloos P2V78A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 746 P2V78A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Deze roze en rode inktcartridge heeft een adviesprijs van €140,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €127,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €63,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 746 P2V78A originele inkt€127,50
HP 746 P2V78A multipack (merkcartridge)€255,00
HP 746 P2V78A huismerk inkt * €63,75
HP 746 P2V78A huismerk duopack * €127,50
Tabel met de geschatte prijzen van de P2V78A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 746 P2V78A inkt bestellen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorwinkels. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, de meeste voorraad en leveren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Action, Hema, Kruidvat, Jumbo, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Bol.com, Amazon, Ebay, Wehkamp, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
hp-746-p2v78a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode P2V78A inkt van HP bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 746 P2V78A originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante foutmeldingen of storingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €127,50).

HP 746 P2V78A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het P2V78A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 746 P2V78A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze magenta inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder zie je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je het kapje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende inktproblemen bij de HP 746 P2V78A inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de HP 746 P2V78A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 746 P2V78A met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €105,37 excl. de btw (dus €127,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €255,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer P2V78A kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €63,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 746 P2V78A huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk P2V78A alternatief selecteren is vaak een goed idee. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele producten. De verkoopprijs is lager en deze cartridges worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dit kan je doorgaans snel herstellen.

Voor een voordelige prijs de HP 746 P2V78A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend injecteer je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kan je het patroon opnieuw assembleren. Als afronding probeer je of de nagevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie