bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 982X T0B28A magenta / roze / rood cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 982X T0B28A inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste inktshops voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel HP 982X T0B28A met kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van HP. Meerdere printshops als bijv. Inktdiscount.nl of bol.com faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€157,50
Huismerk prijs€78,75
LeverancierHP
ArtikelHP 982X T0B28A
SerienummerT0B28A
Kleurenmagenta
Volume (ml)114 milliliter
Intensiteit16.000 prints
EAN0190781050100

Goedkoopste HP 982X T0B28A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de T0B28A cartridge is 114 milliliter. De effectiviteit is 16.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store en Inktbaas.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Vaak voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij verkooppunten als inktcartridge store of Inktbaas.nl.
 • Originele T0B28A inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €157,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Times New Roman.
 • Via ons platform vind je de directe links naar erkende winkels waar je zonder gedoe T0B28A cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 982X T0B28A magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €173,25. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €157,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €78,75. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 982X T0B28A originele inkt€157,50
HP 982X T0B28A multipack (merkcartridge)€315,00
HP 982X T0B28A huismerk inkt * €78,75
HP 982X T0B28A huismerk duopack * €157,50
Tabel met prijzen voor de T0B28A cartridge (roze / rood) in juli 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Vandaag nog HP 982X T0B28A inkt kopen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Advies van de specialist: bezoek een een online inktshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Bol.com, Ebay, Fonq, Wehkamp, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktspecialisten als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-982x-t0b28a-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode T0B28A inkt van HP kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 982X T0B28A originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. De cartridges zijn afkomstig van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt irritante foutcodes. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €157,50).

HP 982X T0B28A huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het T0B28A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 982X T0B28A magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je last hebt van errorcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de magenta inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht tref je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende inktcartridges.Zet de printer meteen stil, onttrek de cartridge en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare inktproblemen m.b.t. HP 982X T0B28A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een HP 982X T0B28A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 982X T0B28A met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €130,17 excl. de btw (wat neerkomt op €157,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack selecteert liggen de kosten op zo’n €315,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer T0B28A kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €78,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het HP 982X T0B28A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk T0B28A alternatief nemen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is interessanter en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 982X T0B28A inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei kies je voor een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts spuit je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Nu kun jij het artikel in elkaar zetten. Tenslotte probeer je of de nieuwe HP inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie