bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 44 51644ME magenta / roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 44 51644ME inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire winkels voor verrassend voordelige cartridges. Het artikel HP 44 51644ME met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. Denk dan aan merkproducten van HP. Meerdere inktshops als Inktdiscount.nl of Go4inkt hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€43,50
Huismerk prijs€21,75
LeverancierHP
ProductHP 44 51644ME
Seriecode51644ME
Kleurenmagenta
Inhoud (ml)42 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code0088698200261

Goedkoopste HP 44 51644ME inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de 51644ME cartridge is 42 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store & Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via bedrijven als Sneltoner.nl & Printabout.nl.
 • Originele 51644ME inktcartridges zijn te bestellen v.a. €43,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a conceptmodus) of selecteer een zuinig lettertype als Courier of Calibri.
 • Via onze vergelijker vergelijk je populaire verkopers waar je de beste 51644ME cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 44 51644ME magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €47,85. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €43,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €21,75. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 44 51644ME originele inkt€43,50
HP 44 51644ME multipack (merkcartridge)€87,00
HP 44 51644ME huismerk inkt * €21,75
HP 44 51644ME huismerk duopack * €43,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 51644ME cartridge (roze / rood) in februari 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Gemakkelijk HP 44 51644ME inkt bestellen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden de beste service, de meeste voorraad en verkopen meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Bruna, Hema, Handyman, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Blokker, Ebay, Fonq, Coolblue, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktwinkels als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-44-51644me-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 51644ME inkt van HP kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 44 51644ME originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van vervelende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €43,50).

HP 44 51644ME huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 51644ME huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 44 51644ME magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je te maken krijgt met storingen en foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je de magenta inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bekijk je de meest bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij huismerk-cartridges. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je de beschermingstape hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare issues bij de HP 44 51644ME inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de HP 44 51644ME inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 44 51644ME met kleur magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €35,95 excl. btw (dat maakt €43,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €87,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 51644ME kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €21,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: loop de patronen in de printer na, en bekijk of je het kapje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is een HP 44 51644ME huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 51644ME alternatief inkopen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dit kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Kan ik vanuit huis de HP 44 51644ME inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun je alles weer met elkaar verbinden. Aansluitend test je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie