bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 935XL C2P25AE magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 935XL C2P25AE inktcartridge? Op deze webpagina kan je aan de slag met goede leveranciers voor betaalbare cartridges. De HP 935XL C2P25AE met kleuromschrijving magenta (roze / rood) komt van pas bij al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van HP. Verschillende printwinkels als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl & Go4inkt bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€17,50
Huismerk prijs€8,75
MerkHP
ArtikelHP 935XL C2P25AE
SeriecodeC2P25AE
Kleur beschrijvingmagenta
Inhoud (ml)9,5 milliliter
Effectiviteit825 prints
EANonbekend

Goedkoopste HP 935XL C2P25AE inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C2P25AE cartridge is 9,5 milliliter. De printomvang is 825 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit is een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktwereld.nl en Inktdiscount.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij bedrijven als 123inkt en inktknaller.nl.
 • Originele C2P25AE inktcartridges koop je online vanaf €17,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. snel-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
 • Via onze vergelijker vind je goede shops waar je snel en simpel C2P25AE cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 935XL C2P25AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €19,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €17,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €8,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 935XL C2P25AE originele inkt€17,50
HP 935XL C2P25AE multipack (merkcartridge)€35,00
HP 935XL C2P25AE huismerk inkt * €8,75
HP 935XL C2P25AE huismerk duopack * €17,50
Tabel met prijzen voor de C2P25AE cartridge (roze / rood) in juli 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Snel HP 935XL C2P25AE inkt kopen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en voeren tevens een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Primera, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Wehkamp, Fonq, Ebay, Bol.com, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwebshops als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-935xl-c2p25ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C2P25AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 935XL C2P25AE originele roze en rode inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige foutcodes. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €17,50).

HP 935XL C2P25AE huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het C2P25AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 935XL C2P25AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met de meest gangbare cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Breek de printopdracht af, onttrek de cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Algemene printproblemen m.b.t. HP 935XL C2P25AE inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de HP 935XL C2P25AE inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 935XL C2P25AE met kleurcode magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €14,46 excl. btw (dus €17,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking koopt betaal je zo’n €35,00. Dankzij een huismerk cartridge met het OEM-nummer C2P25AE kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is interessanter (+/- €8,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en onderzoek de printkop.

Is het HP 935XL C2P25AE huismerk alternatief slim?
Het huismerk C2P25AE alternatief nemen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan originele inktpatronen. De winkelprijs is interessanter en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal zelf verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 935XL C2P25AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later mag je alles met elkaar verbinden. Ter controle bekijk je of de bijgevulde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie