bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 935 C2P21AE magenta / roze / rood cartridge

Op zoek naar de goedkoopste HP 935 C2P21AE inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met erkende inktaanbieders voor extra goedkope cartridges. Het patroon HP 935 C2P21AE met kleurcode magenta (roze / rood) is geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van HP. Veel leveranciers als bijv. Inktdiscount.nl of 112supplies verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€13,50
Huismerk vanafprijs€6,75
MerkHP
ProductHP 935 C2P21AE
SerienummerC2P21AE
Officiële kleurmagenta
Inhoud (ml)4,5 milliliter
Printvermogen400 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste HP 935 C2P21AE inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de C2P21AE cartridge is 4,5 milliliter. De capaciteit is 400 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl & Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren een groot aanbod en geven advies / service. Gewoonlijk hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals 123inkt en Staples.
 • Originele C2P21AE inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €13,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan snel-modus) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Brush Script.
 • Via onze vergelijker vind je de meest populaire leveranciers waar je moeiteloos C2P21AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 935 C2P21AE magenta / roze / rood vergelijken
HP inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €14,85. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €13,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €6,75. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 935 C2P21AE originele inkt€13,50
HP 935 C2P21AE multipack (merkcartridge)€27,00
HP 935 C2P21AE huismerk inkt * €6,75
HP 935 C2P21AE huismerk duopack * €13,50
Prijstabel voor de C2P21AE cartridge (roze / rood) in februari 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 935 C2P21AE inkt bestellen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als in de retail. Advies van de specialist: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden top-service, de meeste voorraad en verstrekken bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Bruna, Hema, Action, Primera, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote platformen als Blokker, Ebay, Fonq, Bol.com, Amazon, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
hp-935-c2p21ae-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode C2P21AE inkt van HP kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 935 C2P21AE originele roze en rode inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met vervelende foutcodes. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele cartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €13,50).

HP 935 C2P21AE huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het C2P21AE huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 935 C2P21AE magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de magenta inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder vind je de meest voorkomende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer uit, verwijder de lekkende cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende cartridge problemen met de HP 935 C2P21AE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 935 C2P21AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 935 C2P21AE met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €11,16 excl. btw (wat neerkomt op €13,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst kost het ongeveer €27,00. Met een huismerk cartridge met het nummer C2P21AE betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €6,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 935 C2P21AE huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C2P21AE alternatief aanschaffen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De verkoopprijs is lager en de cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je meestal simpel oplossen.

Kan ik de HP 935 C2P21AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Nu spuit je de roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu mag je het product terugzetten in originele staat. Aansluitend test je uit of de budget HP inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie