bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 728 F9J64A mat zwart / matt black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 728 F9J64A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met goede printwinkels voor betaalbare cartridges. Het product HP 728 F9J64A met kleur mat zwart (matt black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van HP. Een groeiend aantal aanbieders als o.a. Inkt-bestellen.nl & 123inkt hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€59,50
Huismerk vanafprijs€29,75
MerkHP
ProductHP 728 F9J64A
ArtikelnummerF9J64A
Kleurcodemat zwart
Volume (ml)69 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code0888793397831

Goedkoopste HP 728 F9J64A inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de F9J64A cartridge is 69 milliliter. De effectiviteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktcartridge store of inktknaller.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via webshops zoals Inktweb.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele F9J64A inktcartridges kosten je ongeveer €59,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals snel printen) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je gespecialiseerde webshops waar je voordelig en snel F9J64A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 728 F9J64A mat zwart / matt black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €65,45. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €59,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €29,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 728 F9J64A originele inkt€59,50
HP 728 F9J64A multipack (merkcartridge)€119,00
HP 728 F9J64A huismerk inkt * €29,75
HP 728 F9J64A huismerk duopack * €59,50
Tabel met de geschatte prijzen van de F9J64A cartridge (matt black) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 728 F9J64A inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een internet printshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en faciliteren tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Amazon, Ebay, Fonq, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwebshops als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-728-f9j64a-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte F9J64A inkt van HP kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 728 F9J64A originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen storende foutcodes. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €59,50).

HP 728 F9J64A huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het F9J64A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 728 F9J64A mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen en foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de mat zwart inkt van HP verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bekijk je bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Gebeurt vaak bij klooninkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Bekijk of je het plakkertje verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante printproblemen aangaande HP 728 F9J64A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 728 F9J64A inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 728 F9J64A met de kleur mat zwart (matt black) cartridge is ongeveer €49,17 excl. de btw (wat neerkomt op €59,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack bestelt liggen de kosten op zo’n €119,00. Met een huismerk cartridge met de code F9J64A kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €29,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 728 F9J64A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk F9J64A alternatief selecteren is in de basis lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Hoe werkt de HP 728 F9J64A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf probeer je of de gekloonde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie