bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 761 CM991A mat zwart / matt black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 761 CM991A inktcartridge? Op deze website bekijk je de betrouwbaarste printshops voor betaalbare cartridges. Het artikel HP 761 CM991A met de kleur mat zwart (matt black) komt van pas bij jouw zwart-wit printjes. Populair zijn de merkproducten van HP. Diverse leveranciers als o.a. Totaalinkt.shop of Inkt.nl verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€149,50
Huismerk verkoopprijs€74,75
LeverancierHP
TypeHP 761 CM991A
ProductnummerCM991A
Kleurcodemat zwart
Volume (ml)400 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code0885631448250

Goedkoopste HP 761 CM991A inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de CM991A cartridge is 400 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Officesavers & printerinktshop.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele HP inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij verkopers zoals Inktshop.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele CM991A inktcartridges kosten je ongeveer €149,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a eco-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Garamond.
 • Via dit portaal check je bekende inktaanbieders waar je eenvoudig CM991A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 761 CM991A mat zwart / matt black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €164,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €149,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €74,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 761 CM991A originele inkt€149,50
HP 761 CM991A multipack (merkcartridge)€299,00
HP 761 CM991A huismerk inkt * €74,75
HP 761 CM991A huismerk duopack * €149,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CM991A cartridge (matt black) in juli 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Gemakkelijk HP 761 CM991A inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Bol.com, Blokker, Coolblue, Ebay, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwebwinkels als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
hp-761-cm991a-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte CM991A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 761 CM991A originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges worden gefabriceerd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je krijgt geen storende foutcodes. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €149,50).

HP 761 CM991A huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het CM991A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 761 CM991A mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze mat zwart inkt van HP geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder check je de meest voorkomende problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Kijk of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse cartridge problemen bij de HP 761 CM991A inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de HP 761 CM991A inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 761 CM991A met kleurcode mat zwart (matt black) cartridge is gewoonlijk €123,55 excl. btw (€149,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €299,00. Met een huismerk cartridge met het nummer CM991A betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €74,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het plakkertje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP 761 CM991A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk CM991A alternatief selecteren is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is goedkoper en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dit kan je normaal gesproken zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de HP 761 CM991A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. In dat geval neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kan je het product opnieuw vastklikken. Achteraf controleer je of de gekloonde HP inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie