bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 91 C9464A mat zwart / matt black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 91 C9464A inktcartridge? Op deze webpagina vind je goede aanbieders voor extra goedkope cartridges. Artikel HP 91 C9464A met kleur mat zwart (matt black) komt van pas bij het printen van haarscherpe zwarte teksten. Denk dan aan verschillende merkartikelen van HP. Meer en meer aanbieders zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl en Inktshop.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€262,50
Huismerk verkoopprijs€131,25
FabrikantHP
SoortHP 91 C9464A
SeriecodeC9464A
Kleur omschrijvingmat zwart
Inhoud (ml)775 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-nummer0882780987180

Goedkoopste HP 91 C9464A inkt bestellen februari 2024

Het volume (ml) van de C9464A cartridge is 775 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl of Staples zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij webshops als 112supplies & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C9464A inktcartridges kosten je ongeveer €262,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals lage kwaliteit) en overweeg een lettertype als Courier en Garamond.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar toonaangevende printshops waar je moeiteloos C9464A cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 91 C9464A mat zwart / matt black vergelijken
HP inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €288,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €262,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €131,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 91 C9464A originele inkt€262,50
HP 91 C9464A multipack (merkcartridge)€525,00
HP 91 C9464A huismerk inkt * €131,25
HP 91 C9464A huismerk duopack * €262,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C9464A cartridge (matt black) in februari 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Snel HP 91 C9464A inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktshop. Zij bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en hanteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Handyman, Hema, Action, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Amazon, Wehkamp, Fonq, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktspecialisten als 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
hp-91-c9464a-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte C9464A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 91 C9464A originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €262,50).

HP 91 C9464A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde partijen. Het C9464A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 91 C9464A mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele producten.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de mat zwart inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je de beschermingstape verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende problemen aangaande HP 91 C9464A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de HP 91 C9464A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 91 C9464A met kleur mat zwart (matt black) cartridge is gewoonlijk €216,94 excl. btw (wat neerkomt op €262,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €525,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C9464A dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €131,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een HP 91 C9464A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C9464A alternatief kiezen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De aanschafprijs is lager en deze cartridges bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 91 C9464A inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje werk je met een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kan je het product opnieuw assembleren. Aansluitend test je of de nagevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie