bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 745 F9J99A mat zwart / matt black cartridge

Interesse in de goedkoopste HP 745 F9J99A inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je de populairste inktwebshops voor verrassend voordelige cartridges. Het product HP 745 F9J99A met kleur mat zwart (matt black) komt van pas bij het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van HP. Flink wat inktaanbieders als bijvoorbeeld Office Centre en Inkclub hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€82,50
Huismerk tarief€41,25
FabrikantHP
ModelHP 745 F9J99A
SeriecodeF9J99A
Officiële kleurmat zwart
Volume (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN0725184104626

Goedkoopste HP 745 F9J99A inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de F9J99A cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl en inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze faciliteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij bedrijven als inktcartridge store en Inktbaas.nl.
 • Originele F9J99A inktcartridges haal je in huis vanaf €82,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan eco-stand) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je direct door naar de betrouwbaarste shops waar je snel en simpel F9J99A cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 745 F9J99A mat zwart / matt black vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €90,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €82,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €41,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 745 F9J99A originele inkt€82,50
HP 745 F9J99A multipack (merkcartridge)€165,00
HP 745 F9J99A huismerk inkt * €41,25
HP 745 F9J99A huismerk duopack * €82,50
Prijslijst van de F9J99A cartridge (matt black) in juli 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Gemakkelijk HP 745 F9J99A inkt bestellen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een internet printshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en bieden meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Action, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Ebay, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Blokker, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktaanbieders als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
hp-745-f9j99a-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte F9J99A inkt van HP bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 745 F9J99A originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €82,50).

HP 745 F9J99A huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het F9J99A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 745 F9J99A mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de mat zwart inkt van HP vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel zie je de meest gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Zet je printopdracht in de wacht, haal alle cartridge uit de printer en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Meest gezochte problemen met betrekking tot HP 745 F9J99A inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat betaal ik voor de HP 745 F9J99A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 745 F9J99A met kleur mat zwart (matt black) cartridge is gewoonlijk €68,18 excl. de btw (wat neerkomt op €82,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert liggen de kosten op zo’n €165,00. Met een huismerk cartridge met de code F9J99A betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €41,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het kapje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP 745 F9J99A huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk F9J99A alternatief proberen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan merkinkt. De winkelprijs is interessanter en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de HP 745 F9J99A inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor werk je met een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Daarna mag je alles met elkaar verbinden. Als laatste controleer je of de vernieuwde HP inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie