bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70 C9456A rood / red cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 70 C9456A inktcartridge? Op deze webpagina tref je de meest bekende verkopers voor voordelige cartridges. Het patroon HP 70 C9456A met de kleur rood (red) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van HP. Meer en meer aanbieders zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of coolblue.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€76,50
Huismerk verkoopprijs€38,25
LeverancierHP
TypeHP 70 C9456A
ProductcodeC9456A
Kleurenrood
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code0882780528734

Goedkoopste HP 70 C9456A inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C9456A cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktweb.nl en Paradigit zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en geven advies / service. Dikwijls hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij leveranciers zoals Easy-ink & printerinktshop.nl.
 • Originele C9456A inktcartridges haal je in huis vanaf €76,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, test de diverse eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via onze website vergelijk je goede webshops waar je probleemloos en snel C9456A cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 70 C9456A rood / red vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €84,15. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €76,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €38,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 70 C9456A originele inkt€76,50
HP 70 C9456A multipack (merkcartridge)€153,00
HP 70 C9456A huismerk inkt * €38,25
HP 70 C9456A huismerk duopack * €76,50
Prijslijst van de C9456A cartridge (red) in juli 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 70 C9456A inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerwinkels. Kooptip: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen meestal een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Media Markt, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Coolblue, Bol.com, Ebay, Blokker, Amazon, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-70-c9456a-rood-red-inktcartridge

Originele rode C9456A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 70 C9456A originele rode inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met storende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €76,50).

HP 70 C9456A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het C9456A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 70 C9456A rood / red huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de rood inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht staan de meest voorkomende problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerken. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het stukje tape hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest gangbare problemen met betrekking tot HP 70 C9456A inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 70 C9456A inktcartridge ?
De prijs van een HP 70 C9456A met de kleur rood (red) cartridge is ongeveer €63,22 excl. btw (dat betekent €76,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €153,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer C9456A kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt lager (+/- €38,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het lipje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en inspecteer de printkop goed.

Is het HP 70 C9456A huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk C9456A alternatief inkopen is meestal zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is gunstiger en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelf oplossen.

Kan ik vanuit huis de HP 70 C9456A inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. In dat geval kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Daarna spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun je alles weer met elkaar verbinden. Als laatste achterhaal je of de nagevulde HP inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie