bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 304 N9K06AE zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste HP 304 N9K06AE inktcartridge? Op deze webpagina tref je de meest populaire leveranciers voor spotgoedkope cartridges. Het product HP 304 N9K06AE met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Denk dan aan originele patronen van HP. Velerlei webshops als bijvoorbeeld Office Centre & Inktweb.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€11,50
Huismerk vanafprijs€5,75
LeverancierHP
SoortHP 304 N9K06AE
ArtikelcodeN9K06AE
Kleur beschrijvingzwart
Volume (ml)4 milliliter
Printcapaciteit120 prints
EAN-code0889894860774

Goedkoopste HP 304 N9K06AE inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de N9K06AE cartridge is 4 milliliter. De printomvang is 120 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Bol.com & Printabout.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via webshops zoals inktcartridge store of Staples.
 • Originele N9K06AE inktcartridges haal je in huis vanaf €11,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alssnelle modus) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je gespecialiseerde verkopers waar je goedkope N9K06AE cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 304 N9K06AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €12,65. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €11,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €5,75. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 304 N9K06AE originele inkt€11,50
HP 304 N9K06AE multipack (merkcartridge)€23,00
HP 304 N9K06AE huismerk inkt * €5,75
HP 304 N9K06AE huismerk duopack * €11,50
Tabel met prijzen voor de N9K06AE cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 304 N9K06AE inkt bestellen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Ons advies: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Jumbo, Media Markt, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Bol.com, Fonq, Amazon, Coolblue, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
hp-304-n9k06ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte N9K06AE inkt van HP bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 304 N9K06AE originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt geen last van irritante storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €11,50).

HP 304 N9K06AE huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het N9K06AE huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 304 N9K06AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het schema hieronder bekijk je veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je cartridges goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De inktcartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende problemen in relatie tot HP 304 N9K06AE inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 304 N9K06AE inktcartridge ?
De verkoopprijs van de HP 304 N9K06AE met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €9,50 excl. btw (dat betekent €11,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je zo’n €23,00. Met een huismerk cartridge met de code N9K06AE kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €5,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het kapje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een HP 304 N9K06AE huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk N9K06AE alternatief aanschaffen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans zelf oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 304 N9K06AE inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor dit klusje kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je het product opnieuw vastklikken. Als laatste probeer je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie