bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 913A L0R95AE zwart / black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 913A L0R95AE inktcartridge? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de beste printwinkels voor verrassend goedkope cartridges. Het artikel HP 913A L0R95AE met kleuromschrijving zwart (black) komt van pas bij jouw zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Steeds meer printshops als Printabout.nl of Inktwereld.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€68,50
Huismerk prijzen€34,25
MerkHP
TypeHP 913A L0R95AE
SeriecodeL0R95AE
Officiële kleurzwart
Hoeveelheid (ml)64 milliliter
Effectiviteit3.500 prints
EAN-nummer0889296544654

Goedkoopste HP 913A L0R95AE inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de L0R95AE cartridge is 64 milliliter. De capaciteit is 3.500 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl of Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Standaard leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via aanbieders als replacedirect & Paradigit.
 • Originele L0R95AE inktcartridges haal je in huis vanaf €68,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Times New Roman.
 • Via onze website vind je goede printshops waar je moeiteloos L0R95AE cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 913A L0R95AE zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €75,35. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €68,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €34,25. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 913A L0R95AE originele inkt€68,50
HP 913A L0R95AE multipack (merkcartridge)€137,00
HP 913A L0R95AE huismerk inkt * €34,25
HP 913A L0R95AE huismerk duopack * €68,50
Prijstabel voor de L0R95AE cartridge (black) in juli 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Direkt HP 913A L0R95AE inkt kopen? Dit cartridgetype of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekenwinkels. Onze tip: ga naar een internet printshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Wehkamp, Ebay, Bol.com, Blokker, Fonq, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwebshops als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-913a-l0r95ae-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte L0R95AE inkt van HP bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 913A L0R95AE originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met vervelende storing en meldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €68,50).

HP 913A L0R95AE huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derden. Het L0R95AE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 913A L0R95AE zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel tref je gangbare afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Achterhaal of je het kapje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Het inktpatroon lekt.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de cartridge en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende afdrukproblemen met de HP 913A L0R95AE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 913A L0R95AE inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de HP 913A L0R95AE met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is standaard zo’n €56,61 excl. de btw (dus €68,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of duoverpakking prefereert kost het ongeveer €137,00. Met een huismerk cartridge met de code L0R95AE kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €34,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuwe inktcartridge niet wordt gedetecteerd. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en bekijk de status van de printkop.

Is het HP 913A L0R95AE huismerk alternatief slim?
Een huismerk L0R95AE alternatief gebruiken is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. Het tarief is goedkoper en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je veelal snel oplossen.

Kan ik ook zelf de HP 913A L0R95AE inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je thuis doen. Voor dit klusje kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Als laatste mag je alles in elkaar klikken. Nadien controleer je of de bijgevulde HP inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie