bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 981Y L0R16A zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 981Y L0R16A inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je erkende verkopers voor extra goedkope cartridges. De HP 981Y L0R16A met de kleur zwart (black) is relevant voor eenvoudige tekstdocumenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van HP. Flink wat leveranciers zoals Totaalinkt.shop & Easy-ink bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€139,50
Huismerk verkoopprijs€69,75
FabrikantHP
ArtikelHP 981Y L0R16A
ArtikelcodeL0R16A
Kleurcodezwart
Volume (ml)343,5 milliliter
Printvermogen20.000 prints
EAN0889296095323

Goedkoopste HP 981Y L0R16A inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de L0R16A cartridge is 343,5 milliliter. De effectiviteit is 20.000 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl en Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel voeren ze ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij shops als bol.com of Inktdiscount.nl.
 • Originele L0R16A inktcartridges zijn te bestellen v.a. €139,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. conceptmodus) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via onze website vergelijk je gespecialiseerde inktwebshops waar je zonder gedoe L0R16A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 981Y L0R16A zwart / black vergelijken
HP inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €153,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €139,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €69,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 981Y L0R16A originele inkt€139,50
HP 981Y L0R16A multipack (merkcartridge)€279,00
HP 981Y L0R16A huismerk inkt * €69,75
HP 981Y L0R16A huismerk duopack * €139,50
Tabel met prijzen voor de L0R16A cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Vandaag nog HP 981Y L0R16A inkt kopen? Deze cartridge of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze partijen helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en leveren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Bruna, Action, Hema, Expert, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Amazon, Blokker, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-981y-l0r16a-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte L0R16A inkt van HP kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 981Y L0R16A originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met irritante foutcodes. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van HP geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €139,50).

HP 981Y L0R16A huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het L0R16A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 981Y L0R16A zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze zwart inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met alledaagse inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het lipje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse printproblemen bij de HP 981Y L0R16A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 981Y L0R16A inktcartridge ?
De kostprijs van een HP 981Y L0R16A met kleurcode zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €115,29 excl. btw (dat betekent €139,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack neemt betaal je ongeveer €279,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code L0R16A kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €69,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een HP 981Y L0R16A huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk L0R16A alternatief kiezen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De prijs is interessanter en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 981Y L0R16A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je alles terugzetten in originele staat. Ter controle achterhaal je of de budget HP inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie